Ατλέτικο Μαδρίτης - Ντεπορτίβο 1-0

Gazzetta team
Ατλέτικο Μαδρίτης - Ντεπορτίβο 1-0

bet365

Με γκολ του Γκαμεϊρό με πέναλτι η Ατλέτικο νίκησε 1-0 την Ντεπορτίβο και μείωσε τη διαφορά από την Μπαρτσελόνα στο -9.

Λίγες μέρες πριν παίξει με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στους «8» του Europa League, η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε επιβλήθηκε χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση της Ντεπορτίβο στο Wanda Metropolitano. Το σύνολο του Κλάρενς Ζέεντορφ γνώρισε έτσι ακόμα μία ήττα και 7 αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος χρειάζεται ένα θαύμα το οποίο θα μνημονεύεται για χρόνια για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Στους Rojiblancos αρκούσε το γκολ του Κέβιν Γκαμεϊρό από τη βούλα του πέναλτι στο 34' για να πάρουν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς που τους φέρνουν στο -9 από την πρωτοπόρο και κατά τεράστια πιθανότητα, πρωταθλήτρια, Μπαρτσελόνα. Οι Γαλιθιάνοι είχαν μια καλή στιγμή με τον Λούκας Πέρεθ αλλά δεν ήταν όσο γρήγορος χρειαζόταν και κόπηκε στο τέλος με τάκλιν από πίσω ενώ έφευγε μόνος.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλακ, Γοδίν, Σάβιτς, Λούκας Ερνάντεζ, Μουνιόθ (64' Ντιέγο Κόστα), Γκάμπι, Σαούλ, Κόκε, Παρτέι, Γκαμεϊρό (72' Τόρες), Κορέα.

Ντεπορτίβο (Κλάρενς Ζέεντορφ): Ρουμπέν, Σίντνεϊ, Λουιζίνιο, Χουανφράν, Αλμπεντόσα, Μουντάρι (63' Μπόρχα Βάγιε), Πέδρο Μοσκέρα, Γκιλιέρμε, Τσολάκ (77' Μπακάλι), Αντριάν, Λούκας Πέρεθ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα