Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βαλένθια 1-1

Gazzetta team
Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βαλένθια 1-1

bet365

Η Βαλέθια έμεινε στο 1-1 στο Μπιλμπάο και δεν κατάφερε να ξεπεράσει την Ρεάλ. Βυθίζεται η Ντεπορτίβο, διπλό η Σεβίλλη.

Μετά την ήττα της Ρεάλ από την Εσπανιόλ η Βαλένθια είχε τη δυνατότητα να προσπεράσει τη βασίλισσα στη βαθμολογία και να ανέβει στην τρίτη θέση. Το ταξίδι στο Μπιλμπάο, όμως, ήταν δύσκολο και οι νυχτερίδες έμειναν στο 1-1 με την Αθλέτικ για να παραμείνουν στην τέταρτη θέση.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 23’ με πολύ ωραία προσπάθεια του Κοντογκμπιά, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν πέναλτι στο 36’ και τον Νέτο να αποκρούει την εκτέλεση του Αντούριθ για να κρατήσει το 0-1 μέχρι το ημίχρονο. Το ματς είχε λίγες φάσεις, με τους γηπεδούχους να χάνουν τις περισσότερες ευκαιρίες και τον Ντε Μάρκος να κάνει το τελικό 1-1 στο 49’ με σουτ στην κίνηση.

«Συνήλθε» η Σεβίλλη, βυθίζεται η Ντεπορτίβο
Η Σεβίλλη ξεπέρασε τη βαριά ήττα από την Ατλέτικο και έφυγε με νίκη 1-0 από την Μάλαγα για να μειώσει στο -8 από την τέταρτη θέση. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Κορέα στο 15’ έπειτα από πολύ ωραία ασίστ του Νολίτο. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πίεσαν, αλλά δεν κατάφεραν ποτέ να ισοφαρίσουν, με αποτέλεσμα να κάνουν ακόμη ένα βήμ για τον υποβιβασμό.

Η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια του Ζέεντορφ ηττήθηκε με 3-0 από την Χετάφε στην Μαδρίτη και δεν κατάφερε να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού για ακόμη μία αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό και είχαν καθαρίσει το ματς από το πρώτο μέρος, με τους Άνχελ (40’) και Μπόβεδα (αυτογκόλ στο 44’) να κάνουν το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Μολίνα στο 82’.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα