Η χειρότερη χρονιά του Σιμεόνε στην Ατλέτικο

Η χειρότερη χρονιά του Σιμεόνε στην Ατλέτικο

Gazzetta team
Η χειρότερη χρονιά του Σιμεόνε στην Ατλέτικο

bet365

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έμεινε εκτός και από το Copa del Rey με τον Τσόλο Σιμεόνε να βιώνει τη χειρότερη στιγμή της καριέρας του ως προπονητής των «Ροχιμπλάνκος».

Σκόραρε ο Λακαζέτ το πρώτο γκολ του αγώνα Αρσεναλ - Τσέλσι; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Σιμεόνε έχει μείνει να κυνηγάει μόνο το Europa League τη φετινή σεζόν, η οποία είναι η χειρότερη για τον ίδιο από τότε που ανέλαβε την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο αποκλεισμός από τη Σεβίλλη στο Copa del Rey άφησε την Ατλέτικο και εκτός Κυπέλλου με τους Ροχιμπλάνκος να έχουν ήδη αποκλειστεί από τον όμιλο του Champions League και να μην έχουν ουσιαστικά ελπίδες να διεκδικήσουν τον τίτλο στην Primera Division, έχοντας μείνει 11 πόντους πίσω από την Μπαρτσελόνα.

Πλέον, η Ατλέτικο θα πρέπει να τα δώσει όλα στα ματς με την Κοπεγχάγη και στη συνέχεια της διοργάνωσης του Europa League, αν ο Σιμεόνε θέλει να κρατήσει κάτι τη φετινή σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα