Ελληνική αποθέωση για Σιόβα! (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Ελληνική αποθέωση για Σιόβα! (pics)

bet365

Ο Σιόβας - που έχει ψηφιστεί από τους οπαδούς της Λεγανές στην κορυφαία ενδεκάδα στην ιστορία της - εισέπραξε την εκτίμηση Έλληνα φιλάθλου που βρέθηκε στο ματς με τη Βαλένθια.
Μπορεί η Λεγανές να έχασε τον αγώνα με τη Βαλένθια, ωστόσο ο Σιόβας είχε μία ευχάριστη έκπληξη στο ματς. Ο φίλαθλος Θωμάς Αθανασίου ήταν στο παιχνίδι και θέλησε να γνωρίσει από κοντά τον άλλοτε άσο του Ολυμπιακού και να τον αποθεώσει για τις εμφανίσεις του φέτος στην La Liga.
Ο Δημήτρης Σιόβας μόλις άκουσε τα ελληνικά αμέσως κατέβηκε από το λεωφορείο για να μιλήσει με τον συμπατριώτη του και να φωτογραφηθούν. Είναι χαρακτηριστικό πως σε ψηφοφορία που διενήργησε η Marca για την καλύτερη ενδεκάδα στην ιστορία της Λεγανές, οι οπαδοί του συλλόγου συμπεριέλαβαν και τον 29χρονο σέντερ μπακ. Δείτε στην Gallery τις σχετικές φωτό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα