Ατλέτικο Μαδρίτης: Έκλεισε τον Χιούλμαντ για 40 εκατ. ευρώ

Ατλέτικο Μαδρίτης: Έκλεισε τον Χιούλμαντ για 40 εκατ. ευρώ

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Η Ατλέτικο Μαδρίτης συμφώνησε με τη Σπόρτινγκ και «έκλεψε» τον Μόρτεν Χιούλμαντ που ήθελε ο Μουρίνιο στη Ρεάλ.

Παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης θα πρέπει να θεωρείται ο Μόρτεν Χιούλμαντ, καθώς οι «Ροχιμπλάνκος» ήρθαν σε οριστική συμφωνία με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τη μεταγραφή του Δανού χαφ που θα κοστίσει περί τα 40 εκατ. ευρώ.

Ο 27χρονος ήταν ο ποδοσφαιριστής που από τον περασμένο Μάϊο ήθελε στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Ζοσέ Μουρίνιο (πριν καν ανακοινωθεί από τους Λος Μπλάνκος), καθώς είχε εντυπωσιάσει τον Special One με τις εμφανίσεις του.

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Μουρίνιο ζήτησε τον Χιούλμαντ για πρώτη μεταγραφή
image

Φαίνεται όμως πως το πλάνο της ομάδας του Ντιέγκο Σιμεόνε του φάνηκε πιο...ελκυστικό, με αποτέλεσμα να δώσει τα χέρια για συμβόλαιο πέντε ετών. Μάλιστα, όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο ποδοσφαιριστής θα είναι εντός της ημέρας (9/7) στη Μαδρίτη για τις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ οι δυο σύλλογοι ανταλλάζουν τα σχετικά έγγραφα.

 

Τη σεζόν που μας πέρασε ο Χιούλμαντ πραγματοποίησε 45 εμφανίσεις με τα «Λιοντάρια», έχοντας τρία γκολ και έξι ασίστ.

@Photo credits: Associated Press
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα