Τσέλσι: Φουλάρει για την απόκτηση του Μενιάν από τη Μίλαν!

Νίκος Κικίδης
Τσέλσι: Φουλάρει για την απόκτηση του Μενιάν από τη Μίλαν!

bet365

Το όνομα του Μάικ Μενιάν για τη θέση του βασικού γκολκίπερ έχει ξεχωρίσει η Τσέλσι, με τη Μίλαν ωστόσο να εμφανίζεται διστακτική στο σενάριο πώλησης.

Το χειμερινό μεταγραφικό παράθυρο που χαρακτηρίστηκε από εντυπωσιακές και δαπανηρές ήταν μόνο η... αρχή για την Τσέλσι! Στο Λονδίνο άλλωστε δεν έχουν τελειώσει με την ενίσχυση για την επόμενη σεζόν και σε πρώτο πλάνο παραμένει η απόκτηση ενός βασικού τερματοφύλακα.

Με το μέλλον του Μεντί να παρουσιάζεται μακριά από το «Στάμφορντ Μπριτζ» και με τον Κέπα να μην θεωρείται ως βασική επιλογή, οι ιθύνοντες των Μπλε φαίνεται να έχουν ξεκινήσει τις πρώτες διεργασίες για την μεταγραφή του Μάικ Μενιάν από τη Μίλαν!

Σύμφωνα με πληροφορίες της «L'Équipe», η διοίκηση της αγγλικής ομάδας έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Γάλλου κίπερ που δεσμεύεται με συμβόλαιο διάρκειας έως το καλοκαίρι του 2026 και πρόκειται να φουλάρει για να τον ενσωματώσει στο ρόστερ της.

Από την πλευρά τους πάντως οι Ροσονέρι ξεκαθάρισαν πως ο 27χρονος δεν είναι προς πώληση και δεδομένα θα χρειαστεί ένα αρκετά μεγάλο ποσό από την Τσέλσι προκειμένου τους αλλάξει τη γνώμη.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα