Τότεναμ: Ο Ράμος προειδοποιεί τον Χάρι Κέιν ότι «δεν πρέπει να χάσει την ευκαιρία να παίξει στη Ρεάλ»

Newsroom
harry_kane_spurs

bet365

«Δεν μπορούν όλοι να παίξουν για τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς υπάρχει μεγάλη πίεση και προσδοκίες, οπότε πρέπει να είσαι ο κατάλληλος παίκτης», είπε ο Σέρχιο Ράμος στον Χάρι Κέιν που βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα της «βασίλισσας».

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει στην ατζέντα της το όνομα του Χάρι Κέιν ως έναν από τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος μετά από 14 σεζόν στα λευκά υπέγραψε στην Αλ Ιτιχάντ μέχρι το 2026 έναντι 200 εκατ. ευρώ. ευρώ για δύο σεζόν. Η μεταγραφική επιχείρηση της «βασίλισσας» για τον Κέι, ο οποίος έχει μόνο μία σεζόν ακόμα στο συμβόλαιό του με την Τότεναμ, ξεκινά από τα 80 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Σέρχιο Ράμος, σημείο αναφοράς της Ρεάλ για 16 χρόνια και νυν παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, δεν δίστασε να συμβουλεύσει τον Άγγλο επιθετικό να υπογράψει στην ομάδα της Μαδρίτης. «Η συμβουλή μου σε οποιονδήποτε παίκτη είναι να μην χάσει ην ευκαιρία να παίξει για τη Ρεάλ Μαδρίτης, είναι ένας ιδιαίτερος σύλλογος που ξέρει πώς να κερδίζει», τόνισε ο Σέρχιο Ράμος σε δήλωσή του που δημοσίευσε η «The Mirror».

Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης επεσήμανε ότι «ο Χάρι Κέιν έχει μια απίστευτη φυσική παρουσία: δεν μπορείς να πετύχεις τόσα γκολ όσα αυτός στην Premier League και να ξεχωρίσεις στη φυσική πτυχή αυτού του πρωταθλήματος. Αλλά ξεχωρίζει επίσης στην πιο τεχνική εκδοχή του παιχνιδιού και δεν νομίζω ότι παίρνει αρκετά εύσημα γι' αυτό».

Ο Σέρχιο Ράμος υπογράμμισε ότι «ναι, ο Χάρι Κέιν είναι ένας μεγάλος σκόρερ, αλλά είναι επίσης ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής. Δεν μπορεί ο καθένας να παίξει για τη Ρεάλ Μαδρίτης, πρέπει να είναι ο κατάλληλος παίκτης», πρόσθεσε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα