Θέλτα: Οι Σαουδάραβες «χτύπησαν» και την πόρτα του τελευταίου ρομαντικού Ιάγκο Άσπας

Θέλτα: Οι Σαουδάραβες «χτύπησαν» και την πόρτα του τελευταίου ρομαντικού Ιάγκο Άσπας

Newsroom
aspas-celta1

bet365

Πρόταση ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο φέρεται να προσφέρουν οι Σαουδάραβες στον Ιάγκο Άσπας της Θέλτα.

Αφού επιβεβαιώθηκε η αποχώρηση του Καρίμ Μπενζεμά για το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, οι φήμες στην αραβική χώρα δείχνουν τώρα ένα άλλο αστέρι της La Liga: τον Ιάγκο Άσπας. Ρεπορτάζ από τη χώρα αναφέρουν ενδιαφέρον για τον 35χρονο σέντερ φορ της Θέλτα από την Αλ Φατέχ, ομάδα που τερμάτισε έκτη τη σεζόν 22/23 στο πρωτάθλημα που κατέκτησε η Αλ Ιτιχάντ, η νέα ομάδα του Μπενζεμά.

Αν και δεν γίνεται ακόμη λόγος για επίσημη και συγκεκριμένη προσφορά στον Ισπανό διεθνή, στον αραβικό Τύπο υπάρχουν εικασίες για πρόταση της τάξης των 10 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως.

Τα σχέδια για την επέκταση της αραβικής Λίγκας δεν δείχνουν να σταματούν, με τον μεγάλο στόχο του... Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2030 να βρίσκεται στο στόχαστρο της ηγεσίας. Μετά τις αφίξεις του Κριστιάνο και του Μπενζεμά, που έχουν ήδη επιβεβαιωθεί, τα μέσα ενημέρωσης μιλούν συνεχώς για τα νέα ονόματα που θα ήθελαν να ενταχθούν στη λίγκα, ονόματα όπως ο Λιονέλ Μέσι και ο Σέρχιο Ράμος, που μόλις χώρισαν τους δρόμους τους με την Παρί είναι στις πρώτες θέσεις, ενώ τις τελευταίες ώρες έχουν επίσης δυναμώσει οι φήμες ότι ο Γάλλος μέσος Ν'Γκολό Καντέ βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα δύο σαουδαραβικών συλλόγων, συγκεκριμένα της Αλ Ιτιχάντ και της Αλ Νασρ..

Θυμίζουμε ότι ο Άσπας βρίσκεται στην ομάδα του Βίγο από το καλοκαίρι του 2015!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα