Μπαρτσελόνα: Αποχωρεί από αθλητικός διευθυντής ο Κρόιφ, φαβορί για τη θέση του ο Ντέκο

Μπαρτσελόνα: Αποχωρεί από αθλητικός διευθυντής ο Κρόιφ, φαβορί για τη θέση του ο Ντέκο

Νίκος Κικίδης
Ο Ντέκο επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα για να επανενώσει την τριπλέτα με Τσάβι και Μέσι

bet365

Παρελθόν από τη θέση του αθλητικού διευθυντή της Μπαρτσελόνα θα αποτελέσει ο Ζόρντι Κρόιφ στο τέλος της σεζόν, με τον Ντέκο να θεωρείται το μεγάλο φαβορί για να τον αντικαταστήσει.

Απανωτές είναι οι αλλαγές και οι αποχωρήσεις στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, η οποία αναμένεται να στελεχωθεί από νέα πρόσωπα τη νέα σεζόν.

Η αρχή έγινε με τον γενικό διευθυντή του συλλόγου, Ματέου Αλεμάνι, που δέχθηκε την πρόταση της Άστον Βίλα και πλέον σειρά πήρε ο αθλητικός διευθυντής των Καταλανών, Ζόρντι Κρόιφ!

Όπως ανακοινώθηκε από το κλαμπ, ο γιος του θρυλικού Γιόχαν θα εγκαταλείψει τον σύλλογο στο τέλος της σεζόν έπειτα από δυο χρόνια παρουσίας, με τον ίδιο να ενημερώνει για την απόφασή του τον πρόεδρο της ομάδας, Τζοάν Λαπόρτα.

Μια εξέλιξη για την οποία βέβαια η Μπαρτσελόνα ήταν ενήμερη εδώ και αρκετό διάστημα, με αποτέλεσμα να έχει βγει εδώ και εβδομάδες στην... αγορά προκειμένου να τον αντικαταστήσει.

Ένα από τα πρώτα ονόματα μάλιστα που είχαν ακουστεί για τη διαδοχή του Ολλανδού ήταν και εκείνο του Αντόνιο Κορδόν, ο οποίος ωστόσο τις τελευταίες μέρες βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό.

Αντιθέτως εκείνος που παρουσιάζεται ως αδιαφιλονίκητο φαβορί για να πάρει τη θέση του αθλητικού διευθυντή είναι άλλοτε ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα και μάνατζερ του Ραφίνια, Ντέκο, με τις δυο πλευρές να βρίσκονται μια ανάσα μακριά από οριστική συμφωνία.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα