Μέσι: Έτοιμη η πρόταση της Μπαρτσελόνα, διετές συμβόλαιο και τέσσερις φορές χαμηλότερος μισθός από το 2021!

Μέσι: Έτοιμη η πρόταση της Μπαρτσελόνα, διετές συμβόλαιο και τέσσερις φορές χαμηλότερος μισθός από το 2021!

Ο Μέσι καλείται να δεχτεί μείωση 400% από τον προηγούμενο μισθό του στην Μπαρτσελόνα!

bet365

Η Μπαρτσελόνα ετοίμασε την πρόταση που θα παρουσιάσει στον Λιονέλ Μέσι και τη La Liga προκειμένου να εξασφαλίσει την επιστροφή του, προσφέροντας συμβόλαιο για δύο χρόνια και με μισθό τέσσερις φορές χαμηλότερο συγκριτικά με εκείνον που λάμβανε πριν αποχωρήσει το 2021!

Το πλάνο της Μπαρτσελόνα για τη μεγάλη επιστροφή του Λιονέλ Μέσι βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και πλέον, οι Μπλαουγκράνα είναι έτοιμοι να καταθέσουν την επίσημή τους πρόταση προς τον Αργεντινό σταρ!

Οι δύο πλευρές φέρεται πως επιθυμούν αμοιβαία την επανασύνδεσή τους, από τη στιγμή που ο 35χρονος legend δύσκολα θα ανανεώσει στην Παρί Σεν Ζερμέν και σύμφωνα με την καταλανική «Sport», ο σύλλογος έχει καταλήξει στο ιδανικό συμβόλαιο που θα ικανοποιήσει τόσο τις απαιτήσεις του Λέο ώστε να πει το «ναι», όσο (και κυριότερα) της La Liga προκειμένου να εγγραφεί κανονικά στο μητρώο και να μην προκύψουν προβλήματα με το salary cap.

Έτσι, η πρόταση της Μπάρτσα αφορά συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, το οποίο θα περιλαμβάνει ρήτρα από πλευράς του Μέσι που θα του δίνει το δικαίωμα να μείνει ελεύθερος στα μισά του, δηλαδή το καλοκαίρι του 2024.

Ως προς τις απολαβές, που είναι και το μεγάλο αγκάθι μιας τέτοιας μεταγραφής για την Μπαρτσελόνα, η πρόταση του κλαμπ φτάνει τα 25 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, με το καθαρό ποσό του μισθού να υπολογίζεται στα 13 εκατομμύρια ευρώ. Πρόκειται δηλαδή για τέσσερις φορές χαμηλότερο ποσό από τον τελευταίο του μισθό στην Μπαρτσελόνα τη σεζόν 2020-21, όταν το συμβόλαιό του προέβλεπε ετήσιες μικτές απολαβές ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ!

Το πρώτο μέλημα της Μπάρτσα θα είναι ασφαλώς η συμφωνία με τον Αργεντινό της ρέκορντμαν, αλλά το μεγαλύτερο διακύβευμα του deal φαίνεται πως θα είναι το αν θα μπορέσει η ομάδα να πραγματοποιήσει τις απαραίτητες περικοπές σε συμβόλαια και τις πωλήσεις παικτών που απαιτούνται βάσει του salary cap της La Liga και του ήδη υπέρογκου μπάτζετ των Μπλαουγκράνα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα