Μπαρτσελόνα: Συμφωνία με τον Γκουντογκάν για τριετές συμβόλαιο

Μπαρτσελόνα: Συμφωνία με τον Γκουντογκάν για τριετές συμβόλαιο

bet365

Κοντά στη μετακίνησή του στην Μπαρτσελόνα φαίνεται πως είναι ο Γκουντογκάν, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους Μπλαουγκράνα.

Σύμφωνα με την καταλανική «Sport», ο Ιλκάι Γκουντογκάν έχει συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα για να υπογράψει 2+1 χρόνια.

Ο 32χρονος Γερμανός μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι από τη Μάντσεστερ Σίτι και όπως όλα δείχνουν η νέα σεζόν θα τον βρει με τη φανέλα των Μπλαουγκράνα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το ραντεβού της Πέμπτης (13/4) μεταξύ του ατζέντη και θείου του Γερμανού μέσου με τους Τζόρντι Κρόιφ και Ματέου Αλεμάν είχε θετικό πρόσημο, καθώς οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για συμβόλαιο δυο ετών με οψιόν για έναν ακόμα χρόνο και με ετήσιες απολαβές ύψους 12 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Μπάρτσα δεν έχει καμία αμφιβολία ότι ο Γκουντογκάν είναι ο παίκτης που χρειάζεται για να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της για την επόμενη σεζόν, με τον Τσάβι να έχει ανάψει από την πλευρά του το πράσινο φως για να προχωρήσει η μεταγραφή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα