Ευχάριστα νέα για τον αδερφό του Γκούντελι, διέφυγε τον κίνδυνο και επιστρέφει σύντομα στη δράση

Ο αδελφός του Γκούντελι διέφυγε τον κίνδυνο μετά την κατάρρευσή του στο χορτάρι

bet365

Το σοκ της κατάρρευσης του Ντράγκι Γκούντελι στον αγωνιστικό χώρο του Κόρδοβα-Φερόλ έδωσε τη θέση του σε ανακούφιση και χαρμόσυνα νέα, καθώς ο αδελφός του στόπερ της Σεβίλλης ξεπέρασε τον κίνδυνο και αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στα γήπεδα.

Το ματς της Κόρδοβα κόντρα στη Ραθίνγκ Φερόλ επισκιάστηκε από την τρομακτική στιγμή του 11ου λεπτού, όταν ο Ντράγκι Γκούντελι κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο, γεγονός που είχε συνέπεια τη ματαίωση της αναμέτρησης.

Ο αδελφός του στόπερ της Σεβίλλης, Νεμάνια Γκούντελι, δέχθηκε αμέσως τις πρώτες βοήθειες από τα ιατρικά τιμ και αποχώρησε με το ασθενοφόρο έχοντας ανακτήσει τις αισθήσεις του έπειτα από την ανάνηψη, επιμένοντας, μάλιστα, πως ήθελε να μείνει στο γήπεδο για να συνεχίσει κανονικά το παιχνίδι.

Αφού το πρώτο σοκ πέρασε και το παιχνίδι διεκόπη οριστικά, η Κόρδοβα ενημέρωσε τους φιλάθλους της λέγοντας πως η κατάσταση του Γκούντελι ήταν σταθερή και με νέα ανακοίνωση το πρωί της Κυριακής σκόρπισε ακόμα πιο ευχάριστα νέα, επιβεβαιώνοντας πως ο 25χρονος αμυντικός πέρασε ήρεμα το βράδυ στο νοσοκομείο και σύντομα αναμένεται να πάρει εξιτήριο αλλά και να επιστρέψει στα καθήκοντά του με τον ισπανικό σύλλογο.

Πριν από την κυριακάτικη πρωινή προπόνηση, σύσσωμο το δυναμικό της Κόρδοβα χειροκρότησε σε ένδειξη σεβασμού το ιατρικό σταφ για τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην έκτακτη ανάγκη που παρουσιάστηκε. Παράλληλα, οι παίκτες της Ακαδημίας φωτογραφήθηκαν με τη φανέλα με το νούμερο «8» και το όνομα του Γκούντελι.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα