Ολυμπιακός: Η Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει να τιμήσει τον Βρσάλικο για την προσφορά του (vid)

οσφπ

bet365

Με τον δικό της τρόπο θέλει να τιμήσει η Ατλέτικο Μαδρίτης τον Σίμε Βρσάλικο μετά την απόφασή του να τερματίσει την καριέρα του.

Είναι από τους πλάγιους μπακ που ξεχώρισαν στην τελευταία δεκαετία, φτάνοντας με την Κροατία μέχρι και τον τελικό του Μουντιάλ το 2018 αλλά και στον τίτλο του Europa League με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Σίμε Βρσάλικο αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του μετά τη σύντομη περιπέτειά του στον Ολυμπιακό (εννιά ματς σε έξι μήνες) και θα αναλάβει ρόλο στο γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπούσε μέχρι τώρα.

Ο 31χρονος ανήκει στο κλειστό... κλαμπ των παικτών που έχουν πάνω από 100 συμμετοχές με τους «ροχιμπλάνκος», κάτι που έκανε τον ισπανικό σύλλογο να σκέφτεται να τον προσκαλέσει σε ένα από τα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια για να τον τιμήσει.

Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος της ομάδας είπε χαρακτηριστικά: «Ο Βρσάλικο μόλις αποσύρθηκε από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα και θέλουμε να έρθει σε έναν εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας για να τον τιμήσουμε».

Βέβαια έγινε γνωστό πώς δεν έχει... κλειδώσει τίποτα με τον Κροάτη αμυντικό ωστόσο το πιο πιθανό είναι να συμβεί ώστε ο ίδιος να λάβει τη τιμητική που του αρμόζει από την παρουσία του στην Ισπανία.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα