Ιρίνα Σάικ για Κριστιάνο: «Έχασα 11 εκατομμύρια followers μέσα σε 24 ώρες όταν χωρίσαμε»

Newsroom
cristiano_ronaldo_real

bet365

Στις επιπτώσεις που είχε ο χωρισμός της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην εικόνα της στα social media αναφέρθηκε σε δηλώσεις της η άλλοτε σύντροφος του Πορτογάλου, Ιρίνα Σάικ.

Η Ιρίνα Σάικ είναι ένα από τα μεγάλα κεφάλαια στην... πολυτάραχη ερωτική ζωή του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σταρ γνώρισε το μοντέλο από τη Ρωσία το 2009, όταν αποχώρησε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και για μεγάλο διάστημα της παρουσίας του στη Ρεάλ Μαδρίτης, από το 2010 ως και το 2015, οι δυο τους διατηρούσαν δεσμό.

Όμως όταν η σχέση τους έλαβε τέλος, η Σάικ κατάλαβε για τα καλά την ισχύ του image του Κριστιάνο Ρονάλντο στον κόσμο τον social media. Η Ρωσίδα σχεδόν αμέσως μετά τον χωρισμό της με τον CR7, όντας πλέον σύντροφος του ηθοποιού Μπράντλεϊ Κούπερ, ζήτησε από τους ακολούθους της στο Instagram να την κάνουν unfollow «αν την ξέρουν απλά ως πρώην του Κριστιάνο Ρονάλντο», και αυτό είχε ως συνέπεια τη δραματική μείωση της απήχησής της στην πλατφόρμα.

Όπως δήλωσε και η ίδια άλλωστε: «Όταν χώρισα με τον Κριστιάνο έχασα 11 εκατομμύρια followers μέσα σε 24 ώρες». Αυτός ο αριθμός μάλιστα αναλογούσε στο 75% των ακολούθων της τότε.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα