Σέρχι Ρομπέρτο: «Η διοίκηση αποφασίζει, αλλά εμείς περιμένουμε τον Μέσι με ανοιχτές αγκάλες»

Σέρχι Ρομπέρτο: «Η διοίκηση αποφασίζει, αλλά εμείς περιμένουμε τον Μέσι με ανοιχτές αγκάλες»

Newsroom
sergi_roberto

bet365

Ο Σέρχι Ρομπέρτο, εκ των αρχηγών της Μπαρτσελόνα, σε πλήρη ευφορία μετά τη νίκη στο Clásico, μίλησε στα ΜΜΕ για την πιθανή επιστροφή του θρύλου της Μπάρτσα Λιονέλ Μέσι.

Εμφανώς χαρούμενος μετά τη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης (2-1), ο Σέρχι Ρομπέρτο, ένας από τους αρχηγούς της Μπαρτσελόνα, έστειλε μήνυμα στον Λιονέλ Μέσι.

«Ποιος δεν πρόκειται να είναι προετοιμασμένος για την επιστροφή του Λέο; Δεν θέλουμε να μιλάμε πολύ, γιατί αυτό είναι κάτι που πρέπει να αποφασίσουν ο προπονητής, ο πρόεδρος... Αλλά εμείς, οι παίκτες, τον περιμένουμε ήδη με ανοιχτές αγκάλες».

Ο πολύπειρος αμυντικός των Καταλανών επέκρινε τα γιουχαρίσματα που δέχτηκε ο Αργεντινός στο «Παρκ Ντε Πρενς» μετά τον αποκλεισμό στο Champions League. «Στο τέλος, δεν καταλαβαίνεις γιατί, κάνει καλές σεζόν στο Παρίσι και τώρα τον κατηγορούν για τον αποκλεισμό. Είναι ένας θεαματικός παίκτης και θα του φερθούμε πολύ καλά εδώ αν έρθει».

Με κάτι παραπάνω από τρεις μήνες να απομένουν μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του, ο pulga δεν έχει πάρει απόφαση για το μέλλον του και τα σενάρια όπως είναι λογικό πληθαίνουν.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα