La Liga: Πέρασε από την Αλμερία η Βιγιαρεάλ, επιστροφή στις νίκες για την Χετάφε

Newsroom
La Liga: Πέρασε από την Αλμερία η Βιγιαρεάλ, επιστροφή στις νίκες για την Χετάφε

bet365

Η Βιγιαρεάλ πέρασε από την έδρα της Αλμερίας με 2-0 και πήρε «back to back» τρίποντο στη La Liga. Ματσάρα στη Μαδρίτη με νικήτρια την Χετάφε.

Η Βιγιαρεάλ μετά την εντός έδρας νίκη της κόντρα στη Χετάφε πήρε «back to back» τρίποντο, καθώς επικράτησε στην έδρα της Αλμερίας με 2-0. Τα Κίτρινα Υποβρύχια είχαν τον έλεγχο, όμως δυσκολεύτηκαν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων. Στο 7' ο Τεράτς έκανε το πλασέ, ο Μαρτίνεθ απέκρουσε εντυπωσιακά, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και σε δεύτερο χρόνο μπλόκαρε. Ο κίπερ της Αλμερίας ήταν σε εξαιρετικό απόγευμα αλλά εν τέλει δέχτηκε γκολ στο 69', όταν δεν είχε αντίδραση στο πλασέ του Ζεράρ Μορένο. Στο 88' ο Τσουκουέζε έδωσε δεύτερη ασίστ και ο Μοράλες τελείωσε το ματς.

Στη Μαδρίτη σε μια ματσάρα με πέντε γκολ η Χετάφε νίκησε την Χιρόνα με 3-2. Οι γηπεδούχοι μπήκαν εξαιρετικά στο ματς με πρωταγωνιστή τον Ουνάλ, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 2' και στο 14' βρήκε δίχτυα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στο 43' ο Μαγιοράλ έδωσε προβάδισμα τριών γκολ στους Μαδριλένους. Στο δεύτερο μέρος η Χιρόνα πάλεψε για να μπει πάλι στο ματς. Στο 54' ο Καστεγιάνο μείωσε, στο 80' ο Γκουτιέρες έκανε το 3-2 και έβαλε φωτιά στα τελευταία λεπτά, όμως αυτό ήταν τελικά το σκορ της αναμέτρησης.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα