Άμραμπατ: Προσέφερε... δωρεάν τις υπηρεσίες του στη Μπαρτσελόνα!

Νίκος Κικίδης
Άμραμπατ: Προσέφερε... δωρεάν τις υπηρεσίες του στη Μπαρτσελόνα!

bet365

Ο Σοφιάν Άμραμπατ ήταν πρόθυμος να προβεί σε οικονομικές θυσίες προκειμένου να μεταγραφεί στη Μπαρτσελόνα, καθώς είχε πάρει την απόφαση να αγωνισθεί αμισθί εφόσον χρειαζόταν.

Ακόμα κι αν κινήθηκε σε ρηχά νερά για το μεγαλύτερο διάστημα του χειμερινού παζαριού, η Μπαρτσελόνα επιχείρησε να κάνει το κόλπο γκρόσο την τελευταία ημέρα των μεταγραφών και να «αρπάξει» τη μεγάλη αποκάλυψη του Μουντιάλ!

Ο λόγος για τον Σοφιάν Άμραμπατ που έλαμψε με το Μαρόκο στα γήπεδα του Κατάρ και ανάγκασε τους Μπλαουγκράνα να καταθέσουν πρόταση δανεισμού στη Φιορεντίνα με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι ύψους 37 εκατομμύριων ευρώ!

Με τους Βιόλα ωστόσο να εμφανίζονται αρνητικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ο Άμπραμπατ έπρεπε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του!

Όπως υποστηρίζει η «Mundo Deportivo», ο Μαροκινός πέρα από τις αλλεπάλληλες πιέσεις προς τους Ιταλούς ήταν επίσης πρόθυμος να θυσιάσει τον μισθό που θα έπαιρνε αυτό το εξάμηνο στη Βαρκελώνη και τον πρόσφερε ως αντάλλαγμα στη Φιορεντίνα!

Ακόμα κι έτσι ωστόσο η ιταλική ομάδα δεν δέχθηκε να παραχωρήσει έναν από τους στυλοβάτες της μεσαίας γραμμής μεσούσης της σεζόν και μάλιστα ως δανεικό, με αποτέλεσμα ο Άμραμπατ να χάσει την ευκαιρία να συνεχίσει την καριέρα του στη La Liga.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα