Ντάνι Άλβες: «Σε ξεχωριστό κελί και διαρκώς υπό προστασία στη φυλακή»

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Ντάνι Άλβες: «Σε ξεχωριστό κελί και διαρκώς υπό προστασία στη φυλακή»

bet365

Ο Ντάνι Άλβες παραμένει στη φυλακή πάνω από δύο εβδομάδες μετά τη σύλληψή του ως κατηγορούμενος για τον βιασμό της 23χρονης και νέες μαρτυρίες ρίχνουν «φως» στη ζωή του πίσω από τα κάγκελα.

Εν αναμονή της δίκης ή μιας πιθανής πρόωρης αποφυλάκισης μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, ο Ντάνι Άλβες εξακολουθεί να βρίσκεται στην φυλακή εδώ και σχεδόν τρεις εβδομάδες.

Ο Βραζιλιάνος, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό μιας 23χρονης κοπέλας σε νυχτερινό κλαμπ της Βαρκελώνης και στις 23 Ιανουαρίου προφυλακίστηκε στη φυλακή «Brians 2», φέρεται να έχει προσαρμοστεί γρήγορα στο νέο του περιβάλλον, ενώ στο πλευρό του βρίσκεται και η σύζυγός του, Χοάνα Σανθ, η οποία τον επισκέφθηκε για πρώτη φορά μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου και παρά τις φήμες για αίτηση διαζυγίου.

Πλέον, νέες μαρτυρίες που παρουσιάζουν τα ισπανικά Μέσα αναφέρουν ότι ο 39χρονος μπακ δέχεται ειδική μεταχείριση από το προσωπικό των φυλακών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με άνθρωπο που έχει πρόσβαση και πηγές μέσα από τη φυλακή, δήλωσε ότι ο Άλβες έχει το δικό του ξεχωριστό κελί και κυκλοφορεί διαρκώς υπό την προστασία τεσσάρων φρουρών, λόγω του ειδικού status και της δημοφιλίας του και κατά συνέπεια της αποφυγής προβλημάτων με τυχόν συγκρατούμενούς του.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα