Αντσελότι: «Πάσαρε» τσίχλες σε οπαδό που του ζήτησε από την εξέδρα (vid)

Αντσελότι: «Πάσαρε» τσίχλες σε οπαδό που του ζήτησε από την εξέδρα (vid)

bet365

Το αίτημα ένας οπάδού στο «Nuevo San Mames» για μια... τσίχλα ικανοποιήθηκε και με το παραπάνω από τον Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος του έδωσε δύο στο χέρι καθώς αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο.

Άλλοι παρακαλούν για μια φανέλα του αγαπημένου τους ποδοσφαιριστή, φανερώνοντας, μάλιστα, και πανό ή πλακάτ στην κερκίδα ώστε να γίνουν πιο εύκολα ορατοί. Άλλοι ζητούν την μπάλα του αγώνα ή ένα αξεσουάρ του παίκτη. Κάτι που να τους θυμίζει την εμπειρία και που θα μπαίνει σε περίοπτη θέση στην ποδοσφαιρική τους συλλογή.

Αυτό που θέλησε να αποκομίσει ως ενθύμιο ένας οπαδός από τον Κάρλο Αντσελότι στο φινάλε του Μπιλμπάο-Ρεάλ ήταν λίγες... τσίχλες.

Ο Ιταλός τεχνικός καθώς αποχωρούσε από τον πάγκο μετά τη νίκη των Μερένγκες (0-2) στο «Σαν Μαμές», είδε έναν φίλαθλο να του ζητάει μια τσίχλα! Αν και αρχικά παραξενεύτηκε, ο Καρλέτο ανταποκρίθηκε στο αίτημα του (του έδωσε μάλιστα και μία παραπάνω) με τον οπαδό να καταγράφει καρέ-καρέ τη στιγμή σε βίντεο που ανήρτησε στο Tik Tok.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα