La Liga: «Ανάσα» για Σεβίλλη, διπλό τετράδας η Μπέτις

La Liga: «Ανάσα» για Σεβίλλη, διπλό τετράδας η Μπέτις

bet365

Η Σεβίλλη πήρε απαραίτητη νίκη-«ανάσα» μετά τις 15 Οκτωβρίου (2-1 τη Χετάφε) και «ξεμύτισε» εκτός της επικίνδυνης ζώνης, ενώ η Μπέτις επέστρεψε προσωρινά στην τετράδα με διπλό στην έδρα της Ράγιο Βαγιεκάνο (1-2).

Είχε ξεχάσει τι πάει να πει νίκη στο πρωτάθλημα και μοιραία βρισκόταν εντός της επικίνδυνης ζώνης. Στο πρώτο της ματς για τη La Liga εντός 2023, όμως, η Σεβίλλη πήρε «ανάσα» και το τρίποντο που της έλειπε από τα μέσα Οκτωβρίου, επικρατώντας εντός έδρας της Χετάφε με 2-1.

Η ομάδα του Χόρχε Σαμπάολι προηγήθηκε με έναν παγκόσμιο πρωταθλητή, τον Ακούνια στο 36ο λεπτό και πήγε προηγούμενη στα αποδυτήρια αφού η απάντηση του Ουνάλ δεν μέτρησε ποτέ κατόπιν VAR check.

Στο 80', ο Ράφα Μιρ έδωσε διαστάσεις ασφαλείας στο προβάδισμα των γηπεδούχων, το οποίο αμφισβητήθηκε, βέβαια, από το 87' όταν ο Μαγιοράλ μείωσε σε 2-1.

Διπλό τετράδας η Μπέτις

Νωρίτερα, η άλλη δύναμη της Ανδαλουσίας, Μπέτις, απέδρασε με το ίδιο σκορ από την έδρα της Ράγιο Βαγιεκάνο και επανήλθε προσωρινά στην τετράδα. Στο «Βαγιέκας» όλα κρίθηκαν στο πρώτο μέρος, με τους Βερδιμπλάνκος να προηγούνται στο 7΄ με αυτογκόλ του Μπαλιού, να ισοφαρίζονται με τον Καμέγιο στο 20', αλλά να βρίσκουν ξανά δίχτυα με τον Λουίς Ενρίκε στο 40ο λεπτό. Το 1-2 ήταν και το τελικό σκορ, που έστειλε την ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι στο +1 από την Ατλέτικο Μαδρίτης (εκκρεμεί το ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα).

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα