Λεβαντόφσκι: «Θα ήταν όνειρο να παίξω με τον Μέσι στην Μπαρτσελόνα»

Λεβαντόφσκι: «Θα ήταν όνειρο να παίξω με τον Μέσι στην Μπαρτσελόνα»

Newsroom
Λεβαντόφσκι: «Θα ήταν όνειρο να παίξω με τον Μέσι στην Μπαρτσελόνα»

bet365

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι παραδέχτηκε ότι θα ήταν ονειρικό να υπάρξει συμπαίκτης με τον Λιονέλ Μέσι στους «μπλαουγκράνα» όταν ρωτήθηκε για την πιθανή επιστροφή του Αργεντινού.

Σε συνέντευξή του στην ισπανική Marca, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αποκάλυψε πώς προσαρμόζεται στη ζωή στο «Καμπ Νόου», αφού μετακόμισε στην Μπαρτσελόνα από την Μπάγερν Μονάχου το καλοκαίρι. Ο Πολωνός επιθετικός ερωτήθηκε επίσης για την πιθανή επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στον σύλλογο της Καταλονίας, με μια πιθανή μεταγραφή για τον προσεχές Ιανουάριο, και παραδέχτηκε ότι θα ήταν όνειρο να παραταχθεί δίπλα στον επτά φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας.

«Ο Μέσι είναι καταπληκτικός, με τις φανταστικές πάσες που βγάζει στον επιθετικό. Αν σκεφτείς τον Μέσι, έχει αυτή την εξαιρετική σχέση με τους επιθετικούς. Ξέρει πώς να βάζει την μπάλα στη μεγάλη περιοχή, ανάμεσα στις γραμμές... είναι ο καλύτερος στον κόσμο σε αυτό. Δεν ξέρω τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή, αλλά για έναν επιθετικό, θα ήταν όνειρο να παίξει με τον Λιονέλ Μέσι σίγουρα».

Ο αρχηγός της Αργεντινής και ο αρχηγός της Πολωνίας θα αναμετρηθούν στον όμιλο Γ' στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο μαζί με τις Σαουδική Αραβία και Μεξικό. «Είναι μια τεράστια πρόκληση και είναι ένας πολύ δύσκολος όμιλος - κάθε παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Νομίζω ότι η Αργεντινή με τον Μέσι είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Δεν έχουν χάσει σε 30 παιχνίδια, παίζουν καλά και μπορείτε να δείτε ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα