Μέσι: «Γι' αυτό ο Γκουαρδιόλα έκανε κακό στο ποδόσφαιρο» (vid)

Μέσι: «Γι' αυτό ο Γκουαρδιόλα έκανε κακό στο ποδόσφαιρο» (vid)

Newsroom
Μέσι: «Γι' αυτό ο Γκουαρδιόλα έκανε κακό στο ποδόσφαιρο» (vid)

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι συνέπεσε με τον Πεπ Γκουαρδιόλα κατά τη διάρκεια της θητείας του Ισπανού κόουτς στην Μπαρτσελόνα με τον Λίο να του πλέκει το εγκώμιο σε συνέντευξή του για το «Universo Valdano».

Ο Λέο Μέσι τρέφει απεριόριστο σεβασμό στον Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο νυν παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν συνέπεσε με τον Ισπανό προπονητή κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Μπαρτσελόνα και δεν δίστασε να επαινέσει τον νυν κόουτς της Μάντσεστερ Σίτι σε συνέντευξή του για το «Universo Valdano» που θα μεταδοθεί στο Movistar τη Δευτέρα (14/11).

Συγκεκριμένα ο Αργεντινός σούπερ σταρ είπε για τον πολύπειρο προπονητή: «Έκανε πολύ κακό στο ποδόσφαιρο. Φαινόταν τόσο απλό που όλοι ήθελαν να τον αντιγράψουν. Αργότερα βρήκα πολλούς 'Γκουαρδιόλα' εκεί... Και κατάλαβα τί κάναμε».

«Ο Γκουαρδιόλα έχει κάτι ξεχωριστό να παρακολουθεί τους αγώνες, να τους προετοιμάζει και να τους επικοινωνεί», λέει ο επτά φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας.

Ο Πεπ και ο pulga συναντηθούν για τέσσερα χρόνια, μεταξύ 2008 και 2012, όπου έφτιαξαν μια ομάδα που κατέκτησε 14 τίτλους από τους 19 δυνατούς.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα