«Διπλό» της Μαγιόρκα στη Βιγιαρεάλ, μοιράστηκαν βαθμό Σοσιεδάδ και Βαλένθια

Newsroom
«Διπλό» της Μαγιόρκα στη Βιγιαρεάλ, μοιράστηκαν βαθμό Σοσιεδάδ και Βαλένθια

bet365

Σπουδαίο διπλό για τη Μαγιόρκα που επιβλήθηκε 2-0 επί της Βιγιαρεάλ και της... έκοψε τα φτερά για την πρώτη εξάδα. «Όρθια» η Σοσιεδάδ κόντρα στη Βαλένθια (1-1) που άντεξε με δέκα παίκτες από το 17΄.

Πριν από δυο εβδομάδες ήταν το «Μεστάγια», σειρά πλέον πήρε το «Κιουτάτ Ντε Βαλένθια». Η Μαγιόρκα δεν καταλαβαίνει από... εχθρικές έδρες, αφού υπέταξε (και) τη Βιγιαρεάλ μέσα στο ίδιο της το (προσωρινό) σπίτι με 2-0 και ανέβηκε στη 12η θέση. Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Μουρίκι στο 32΄, με τον Κοσοβάρο να σερβίρει το 2-0 που σφραγίστηκε από τον Ενταγιέ στο δεύτερο μέρος (76΄). Ένα αποτέλεσμα που εξόπλισε με ακόμα πρισσότερη ψυχολογία την φορμαρισμένη Μαγιόρκα, την ίδια στιγμή που η Βιγιαρεάλ του Σετιέν έχασε μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει την πρώτη εξάδα.

Λίγη ώρα νωρίτερα η Σοσιεδάδ των δέκα παικτών από το 17΄έσωσε τον βαθμό απέναντι στη Βαλένθια (1-1) και διατηρήθηκε στην 6η θέση. Το αυτογκόλ του Γκιλαμόν έβαλε από νωρίς μπροστά τους Βάσκους (10΄), όμως η αποβολή του Ελουστόνδο επτά λεπτά αργότερα ανέτρεψε τις ισορροπίες. Το αριθμητικό μειονέκτημα δεν άργησε να φέρει συνέπειες, αφού στο 25' ο Λίνο ισοφάρισε για τις Νυχτερίδες οι οποίες ωστόσο δεν κατάφεραν να βρουν ένα δεύτερο τέρμα και αρκέστηκαν στην ισοπαλία.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα