Τζιρόνα - Αθλέτικ Μπιλμπάο 2-1: Νίκη - απόδραση από την επικίνδυνη ζώνη

Newsroom
Τζιρόνα - Αθλέτικ Μπιλμπάο 2-1: Νίκη - απόδραση από την επικίνδυνη ζώνη

bet365

Μετά τον βαθμό που απέσπασε στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», η ανεβασμένη Τζιρόνα επιβλήθηκε 2-1 της Αθλέτικ Μπιλμπάο και απομακρύνθηκε στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη.

Εξοπλισμένη με κουράγιο και αυτοπεποίθηση από την ισοπαλία που απέσπασε πριν από μερικές ημέρες κόντρα στη Ρεάλ, η Τζιρόνα υπέταξε την Αθλέτικ Μπιλμπάο του Βαλβέρδε με σκορ 2-1 και απέδρασε επιτέλους από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Το σκορ για τους Καταλανούς άνοιξε ο Λόπεθ στο 67΄, με τον Μαρτίν επτά λεπτά αργότερα να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Το μόνο που κατάφεραν οι Βάσκοι ήταν να μειώσουν στο τελικό 2-1 με «δράστη» τον Γκουρουθέτα (79΄), με τη Τζιρόνα να σφραγίζει την τρίτη νίκη της στη σεζόν και να ξεφεύγει στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη.

Από την πλευρά του το σύνολο του Βαλβέρδε επέστρεψε απότομα στα άσχημα αποτελέσματα μετά τη νίκη επί της Βιγιαρεάλ και έμεινε να... χτυπά την πόρτα της πρώτης πεντάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα