Σοσιεδάδ - Μπέτις 0-2: «Απόδραση» για τους Ανδαλουσιανούς που πάτησαν τετράδα

Newsroom
Σοσιεδάδ - Μπέτις 0-2: «Απόδραση» για τους Ανδαλουσιανούς που πάτησαν τετράδα

bet365

Αν και υπέφερε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, η Μπέτις κατάφερε να πάρει και τους τρεις βαθμούς της νίκης με δυο γκολ στο φινάλε κόντρα στη Σοσιεδάδ (0-2) και πάτησε στην πρώτη τετράδα.

«Διπλό» ζωτικής σημασίας πανηγύρισε η Μπέτις, η οποία άλωσε την έδρα της Σοσιεδάδ με 2-0 και πάτησε στην πρώτη τετράδα της La Liga. Αφού άντεξε στην πίεση των Βάσκων που έπεσαν πάνω στα δοκάρια (δυο φορές) και σε έναν εξαιρετικό Ρούι Σίλβα, η ομάδα της Ανδαλουσίας βρήκε την ευκαιρία να χτυπήσει στο φινάλε και να δραπετεύσει τους τρεις βαθμούς.

Αρχικά στο 86΄ο Κρουζ βρέθηκε ολομόναχος στο ύψος του πέναλτι και με υπέροχο πλασέ άνοιξε το σκορ, βάζοντας τη Μπέτις σε θέση οδηγού. Στο 90+1΄ο Ρουί Σίλβα με απίθανη εκτίναξη κράτησε το μηδέν σε τρομερή κεφαλιά του Αργκοσία και δευτερόλεπτα αργότερα οι φιλοξενούμενοι ξεχύθηκαν στην κόντρα, με τον Ιγκλέσιας να γράφει το 2-0 προ κενής εστίας.

Ένα αποτέλεσμα που επανέφερε τους Ανδαλουσιανούς σε τροχιά επιτυχιών και παράλληλα στο +1 από τη Σοσιεδάδ που ξέμεινε στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα