Σεβίλλη - Βαγιεκάνο 0-1: Άλωσε το «Σάντσες Πιθχουάν» και βύθισε τους Σεβιγιάνους

Newsroom
Σεβίλλη - Βαγιεκάνο 0-1: Άλωσε το «Σάντσες Πιθχουάν» και βύθισε τους Σεβιγιάνους

bet365

Η Ράγιο Βαγιεκάνο συνέχισε από εκεί που έμεινε μετά την πεντάρα στην Κάντιθ, επικράτησε της Σεβίλλης με 1-0 και την περιόρισε μια ανάσα μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.

Βαθμός στην έδρα της Μπαρτσελόνα, βαθμός στην έδρα της Ατλέτικο, διπλό στην έδρα της Σεβίλλης. Η Ράγιο Βαγιεκάνο αποδεικνύει συνεχώς πως δεν... καταλαβαίνει από μεγάλα ονόματα ούτε από εχθρικές ατμόσφαιρες, περνώντας «αέρας» από το «Σάντσες Πιθχουάν» με 1-0. Το γκολ της νίκης σημειώθηκε από τον Γκαρθία στο 61΄, ο οποίος νίκησε τον Ντμίτροβιτς και παραβίασε τα δίχτυα των Σεβιγιάνων που έδειχναν αδύναμοι να αντιδράσουν. Πόσο δε μάλλον μπροστά στο απογοητευμένο κοινό στο «Σαντσες Πιθχουάν» που περιμένει ακόμα να δει την πρώτη φετινή νίκη των Ανδαλουσιανών στο γήπεδό τους.

«Ατσάλινη» η Αλμερία, 3-1 με ανατροπή τη Θέλτα

Νίκη που την επανέφερε σε τροχιά επιτυχιών πανηγύρισε η Αλμερία, η οποία επικράτησε 3-1 με ανατροπή της Θέλτα. Παρά το προβάδισμα των φιλοξενούμενων με γκολ του Βέιγκα στο 25΄η αποβολή του σκόρερ επτά λεπτά αργότερα άλλαξε τα δεδομένα και πρόσφερε το (αριθμητικό) πλεονέκτημα στην Αλμερία. Μια ευκαιρία που οι γηπεδούχοι άδραξαν στο δεύτερο μέρος και μέσα σε ένα εκρηκτικό οκτάλεπτο κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή χάρη σε γκολ των Λαθάρο (52΄) και Ντε Λα Χοζ (60΄). Το κερασάκι στην τούρτα πρόσθεσε ο Εγκουάρας στις καθυστερήσεις, κλειδώνοντας το τρίποντο της ομάδας του που σκαρφάλωσε στη 13η θέση.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα