Εσπανιόλ - Έλτσε 2-2: Χάρισαν θέαμα αλλά κόλλησαν στην ισοπαλία

Ιάσονας Θεριός
Εσπανιόλ - Έλτσε 2-2: Χάρισαν θέαμα αλλά κόλλησαν στην ισοπαλία

bet365

Ματσάρα με ανατροπές και άγχος μέχρι το τέλος στην Καταλονία, εκεί όπου Εσπανιόλ και Έλτσε προσέφεραν θέαμα αλλά έμειναν ισόπαλες σε ένα χορταστικό 2-2.

Εσπανιόλ και Έλτσε προσέφεραν θέαμα στη μεταξύ τους αναμέτρηση στην Καταλονία για τη La Liga, αλλά έμειναν ισόπαλες με 2-2. Οι οιωνοί ήταν καλοί από την αρχή του παιχνιδιού. Μόλις στο 11' η κεφαλιά του Μιγιά μετά από σέντρα του Λούκας Μπογέ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Οι γηπεδούχοι ωστόσο, στη συνέχεια εμφανίστηκαν αποφασισμένοι να γυρίσουν την κατάσταση και το κατάφεραν. Αρχικά, στο 24ο λεπτό ο Πουάδο βρέθηκε μετά από κόρνερ στην καρδιά της περιοχής και δεν αστόχησε από κοντά, ισοφαρίζοντας για την ομάδα του.

Οι Καταλανοί έφτασαν στην ανατροπή στο 67' χάρη στο όμορφο τελείωμα του Μπρέθγουεϊτ μέσα από την περιοχή. Η ομάδα του Αλμιρόν όμως, στο 81ο λεπτό βρήκε απάντηση με το σουτ του Βερντού από δύσκολη γωνία. Οι γηπεδούχοι λίγο έλειψαν να πάρουν τη νίκη στις καθυστερήσεις του ματς, το σουτ του Μελαμέντ εκτός περιοχής όμως, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Με την ισοπαλία αυτή, η Εσπανιόλ βρέθηκε στη 10η θέση ενώ η Έλτσε παρέμεινε 20η, στην ουρά της βαθμολογίας.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα