Ατλέτικο Μαδρίτης - Ράγιο Βαγιεκάνο 1-1: O Φαλκάο «πλήγωσε» την... πρώην στις καθυστερήσεις

Βασίλης Μπαλατσός
Ατλέτικο Μαδρίτης - Ράγιο Βαγιεκάνο 1-1: O Φαλκάο «πλήγωσε» την... πρώην στις καθυστερήσεις

bet365

Η Ατλέτικο Μαδρίτης προηγήθηκε με τον Άλβαρο Μοράτα, αλλά ο Ραδαμέλ Φαλκάο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 90+2' «πλήγωσε» την πρώην ομάδα του και χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στη Ράγιο Βαγιεκάνο (1-1). Τρίτη διαδοχική απώλεια βαθμών για την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Ο «Τίγρης»... δάγκωσε την πρώην αγαπημένη του. Η Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν κοντά στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη της, καθώς προηγούταν μέχρι τις καθυστερήσεις κόντρα στην Ράγιο Βαγιεκάνο στο «Wanda Metropolitano», όμως ο Ραδαμέλ Φαλκάο ευστόχησε σε πέναλτι στο 90+2', «πλήγωσε» την... πρώην και χάρισε στην ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Οι Ροχιμπλάνκος προηγήθηκαν στο 20' όταν ο Αντουάν Γκριεζμάν έκανε το γύρισμα και ο Άλβαρο Μοράτα με πλασέ στην κίνηση άνοιξε το σκορ. Το ματς ήταν ισορροπημένο στο δεύτερο ημίχρονο, η Ράγιο Βαγιεκάνο πίεσε για το γκολ της ισοφάρισης και δικαιώθηκε. Στο 90+1' οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι και ο ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο τη διετία 2011-13 και νυν σέντερ φορ των Vallecas, Ραδαμέλ Φαλκάο, με εύστοχη εκτέλεση ισοφάρισε και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Νέα «γκέλα» για την Μπιλμπάο του Βαλβέρδε

Τρίτη διαδοχική απώλεια βαθμών για την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε προηγήθηκε δις αλλά έμεινε στην ισοπαλία στην έδρα της Χετάφε με 2-2. Οι Βάσκοι προηγήθηκαν μόλις στο 2' με τον Ινιάκι Ουίλιαμς, οι γηπεδούχοι «απάντησαν» στο 28' με τον Αλένια, στο 62' οι φιλοξενούμενοι πήραν εκ νέου προβάδισμα με τον Γκαρθία, ο οποίος έκανε το 1-2 μετά από ασίστ του Νίκο Ουίλιαμς και στο 76' ο Μουνίρ Ελ Χανταντί ισοφάρισε σε 2-2 και χάρισε τον βαθμό στην ομάδα του.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα