Βιγιαρεάλ - Σεβίλλη 1-1: Νέα απώλεια για τους Σεβιγιάνους

Newsroom
Βιγιαρεάλ - Σεβίλλη 1-1: Νέα απώλεια για τους Σεβιγιάνους

bet365

Η Σεβίλλη δεν κατάφερε να κεφαλαιοποιήσει πάνω στη νίκη κόντρα στην Εσπανιόλ, αφού κόλλησε στο 1-1 με τη Βιγιαρεάλ και πέταξε ακόμη δυο βαθμούς στη La Liga.

Νίκη ήταν και... πάει! Η Σεβίλλη δεν κατάφερε να διευρύνει το σερί της μετά το παρθενικό τρίποντο στην Καταλονία κόντρα στην Εσπανιόλ, αφού έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Βιγιαρεάλ και μοιραία παρέμεινε κοντά στην επικίνδυνη ζώνη.

Το ξεκίνημα ωστόσο ήταν πολλά υποσχόμενο για τους φιλοξενούμενους, αφού μόλις στο 8΄ο Όλιβερ Τόρες εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Ίσκο και έγραψε το 1-0 εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών. Η Σεβίλλη ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα που θα της παρείχε μαξιλαράκι ασφαλείας, έπαιξε με τη φωτιά και τελικά το πλήρωσε στα μισά του δευτέρου μέρους.

Στο 59΄συγκεκριμένα ο Μπαένα τιμώρησε τη Σεβίλλη και ισοφάρισε για τη Βιγιαρεάλ, η οποία από την πλευρά της έχασε ξανά βαθμούς από ομάδα της Ανδαλουσίας (ηττήθηκε από τη Μπέτις την προηγούμενη αγωνιστική), παραμένοντας ωστόσο στην 6η θέση της La Liga.

Back-to-back νίκες για Χετάφε

Ό,τι δεν κατάφερε η Σεβίλλη ωστόσο, το πέτυχε η Χετάφε. Μετά την παρθενική τους νίκη για φέτος κόντρα στη Σοσιεδάδ, οι Μαδριλένοι έδωσαν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, με την Οσασούνα (0-2) αυτή τη φορά στο ρόλο του «θύματος». Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Ιγκλέσιας στο 30΄, ενώ η αποβολή του Άβιλα στο 43΄απλοποίησε κατά πολύ το έργο τους.

Σαν συνέπεια του αριθμητικού πλεονεκτήματος, η Χετάφε έφτασε και στο δεύτερο γκολ με τον Σόσα (76΄), κλειδώνοντας τη νίκη. Μια νίκη βέβαια που κηλιδώθηκε μερικώς από την αποβολή του Μιλά στο 90΄, ο οποίος τιμωρήθηκε με δεύτερη κίτρινη για απρόσεκτο μαρκάρισμα στον Ντίας ντε Μέρα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα