Τσάβι: «Τι περιμένουμε για να έχουμε καθαρό χρόνο παιχνιδιού στο ποδόσφαιρο;»

Τσάβι: «Τι περιμένουμε για να έχουμε καθαρό χρόνο παιχνιδιού στο ποδόσφαιρο;»

Newsroom
Τσάβι: «Τι περιμένουμε για να έχουμε καθαρό χρόνο παιχνιδιού στο ποδόσφαιρο;»

bet365

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Ερνάντες, δεν έδειξε την απογοήτευσή του μετά την ισοπαλία κόντρα στη Ράγιο στο «Καμπ Νόου», ενώ ερωτηθείς για τις καθυστερήσεις της ομάδας του Βαγιέκας αναρωτήθηκε εκνευρισμένος γιατί δεν εφαρμόζεται στο ποδόσφαιρο ο καθαρός χρόνος παιχνιδιού!

«Καταλαβαίνω την απογοήτευση, είχαμε δημιουργήσει πολλές προσδοκίες. Πρέπει να αναλύσουμε καλά το παιχνίδι, να βελτιωθούμε, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να πιστεύουμε στο μοντέλο», τόνισε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα μετά την «λευκή» ισοπαλία κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο.

Ο θρύλος των Καταλανών ζήτησε από τους οπαδούς υπομονή και έκανε λόγο για έλλειψη αποτελεσματικότητας. Αναφορικά στις προσδοκίες που έχουν δημιουργήσει οι «μπλαουγκράνα» ανέφερε: «Δεν θέλω να ψάχνω δικαιολογίες. Θέλω μόνο εξηγήσεις. Καλύτερα να υπάρχουν υψηλές προσδοκίες. Είμαι ο πρώτος που αποδέχομαι αυτές τις προσδοκίες. Ίσως, ψάχνοντας μια εξήγηση, να μας αγχώσα λίγο περισσότερ.ο Μας έλειπε η αποτελεσματικότητα. Ήταν ένας αγώνας που μπορούσαμε να τον κερδίσουμε καλά».

Ενώ όταν ρωτήθηκε για την επιστροφή στους τίτλους που αποζητά ο κόσμος της ομάδας σημείωσε: «Είναι ο στόχος. Πρέπει να αναλύσουμε και να βελτιωθούμε. Αλλά αυτή τη σεζόν ο στόχος είναι να κερδίσουμε τίτλους. Αυτό δεν αλλάζει. Αν δεν πάρουμε, θα είναι απογοητευτικό για εμένα και για τον σύλλογο.

Τέλος ερωτηθείς για τις καθυστερήσεις και το αν χρειάζεται να εφαρμοστεί στο ποδόσφαιρο ο καθαρός χρόνος παιχνιδιού [να σταματά το χρονόμετρο όταν η μπάλα δεν είναι στο χορτάρι], ανέφερε: «Τις προάλλες είχαμε συνάντηση με τους διαιτητές. Μου φαίνεται γελοίο που δεν εφαρμόζεται ο καθαρός χρόνος στο ποδόσφαιρο. Τι περιμένουμε; Νομίζω ότι κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας. Δεν έχει βάλει η UEFA το δίκαιο παιχνίδι; Αυτό είναι το δίκαιο παιχνίδι»

 

LA LIGA Τελευταία Νέα