Ντε Γιόνγκ: Του ζητούν ν' ακυρώσει το τρέχον συμβόλαιο λόγω παράνομων όρων!

Ντε Γιόνγκ: Του ζητούν ν' ακυρώσει το τρέχον συμβόλαιο λόγω παράνομων όρων!

Κώστας Ζάλιαρης
Ντε Γιόνγκ: Του ζητούν ν' ακυρώσει το τρέχον συμβόλαιο λόγω παράνομων όρων!

bet365

Η υπόθεση του Φρένκι Ντε Γιόνγκ έχει συνεχή επεισόδια και αυτή τη φορά από τη Μπαρτσελόνα του ζητούν ν' ακυρώσει το τρέχον συμβόλαιο λόγω όρων που δίνουν το δικαίωμα στον σύλλογο να κινηθεί νομικά εναντίον των εκπροσώπων του και της προηγούμενης διοίκησης!

Η έγκυρη ιστοσελίδα theAthletic έρχεται να διατηρήσει απόλυτα ταραγμένα τα νερά στην καθημερινότητα του Φρένκι Ντε Γιόνγκ που θέλει απλά να παραμείνει στη Βαρκελώνη και δεν βρίσκει ησυχία καθόλου το φετινό καλοκαίρι.

Ενώ τον πιέζουν από την ομάδα να φύγει, έχει υπάρξει επίσημη προσφορά της Γιουνάιτεντ, αλλά και θερμό ενδιαφέρον της Τσέλσι, ο Ολλανδός χαφ δεν το κουνάει από το «Καμπ Νόου», όμως, τώρα προέκυψε ακόμα πιο σοβαρό ζήτημα.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα του theAthletic, οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα εντόπισαν παράνομους όρους στη συμφωνία του παίκτη με την προηγούμενη διοίκηση στην ανανέωση του συμβολαίου τον Οκτώβρη του 2020, όταν τότε αποφασίστηκε να μειωθεί ο μισθός του διεθνή χαφ.

Μαζί με τους Λενγκλέ, Τερ Στέγκεν και Πικέ ανακοινώθηκαν νέες συμφωνίες τότε με λιγότερα χρήματα για όλους στην προσπάθεια να νοικοκυρευτούν τα οικονομικά του κλαμπ, όμως, ο Ντε Γιόνγκ ενημερώνεται πως έχουν σημειωθεί κινήσεις οι οποίες δίνουν το δικαίωμα στην ομάδα να κινηθεί νομικά.

Αν συμβεί αυτό, θα γίνει και εις βάρος των εκπροσώπων του παίκτη πέρα από τα μέλη της προηγούμενης διοίκησης της Μπαρτσελόνα. Αυτό που ζητούν οι «μπλαουγκράνα» από τον Ολλανδό είναι να ακυρωθεί το ισχύον συμφωνητικό και να επιστρέψει στους όρους που είχε υπογράψει τον Ιανουάριο του 2019, όταν είχε πάρει τη μεταγραφή από τον Άγιαξ. Ιδανικά θα ήθελαν οι Καταλανοί να φύγει τελείως κι όχι να επιστρέψει στα χρήματα που είχε λαμβάνειν τότε...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα