Μπέιλ: Χαιρέτησε την αποστολή της Ρεάλ που βρίσκεται στο Λος Άντζελες (vid)

Μπέιλ: Χαιρέτησε την αποστολή της Ρεάλ που βρίσκεται στο Λος Άντζελες (vid)

Γιάννης Αρώνης
Μπέιλ: Χαιρέτησε την αποστολή της Ρεάλ που βρίσκεται στο Λος Άντζελες (vid)

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στο Λος Άντζελες στα πλαίσια της καλοκαιρινής της προετοιμασίας και ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφθεί την προπόνηση της πρώην ομάδας του.

Τα εννιά χρόνια της παρουσίας του Γκάρεθ Μπέιλ στη Ρεάλ Μαδρίτης χαρακτηρίστηκαν από σκαμπανευάσματα, τεταμένες σχέσεις αλλά και πολλούς τίτλους. Ο Ουαλός μπορεί να μην δικαιολόγησε τα 100 εκατομμύρια ευρώ που ξόδεψαν οι «μερένγκες» το 2013 για να τον κάνουν δικό τους, όμως συνέδεσε όσο λίγοι το όνομά του με τις διαδοχικές επιτυχίες της «βασίλισσας» στο Champions League την περασμένη δεκαετία.

Και παρότι το «διαζύγιο» μεταξύ των δύο πλευρών νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι να μην ήταν ακριβώς.. βελούδινο, όμως φαίνεται πως η κόντρα του Μπέιλ με τους «μπλάνκος» ανήκει οριστικά στο παρελθόν. Η Ρεάλ περιοδεύει στις Ηνωμένες Πολιτείες στα πλαίσια της καλοκαιρινής της προετοιμασίας, και μετά το Λας Βέγκας και το Σαν Φραντσίσκο βρέθηκε στο Λος Άντζελες όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την Γιουβέντους σε φιλική αναμέτρηση.

Ο Μπέιλ που πλέον αγωνίζεται με τα χρώματα του Λος Άντζελες στο MLS επισκέφθηκε την προπόνηση της πρώην ομάδας του, όπου συνομίλησε με τον Κάρλο Αντσελότι αλλά και με παλιούς του συμπαίκτες όπως ο Μπενζεμά, ο Μόντριτς και ο Κασεμίρο.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο επίσημος λογαριασμός της Ρεάλ στο Twitter:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα