Άρσεναλ: «Σκληρό» μήνυμα του τεχνικού διευθυντή προς... τα «βαριά συμβόλαια που δεν αποδίδουν»

Newsroom
Άρσεναλ: «Σκληρό» μήνυμα του τεχνικού διευθυντή προς... τα «βαριά συμβόλαια που δεν αποδίδουν»

bet365

Για τα συμβόλαια παικτών άνω των 26 ετών που δεν αποδίδουν βάσει των μισθών τους μίλησε ο τεχνικός διευθυντής της Άρσεναλ!

Η Άρσεναλ φαίνεται πως... δεν έχει γυρίσει σελίδα μετά την αποχώρηση του Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνκ το χειμώνα. Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα πλέον, που βρήκε δίχτυα 13 φορές πέρυσι στη μισή σεζόν που αγωνίστηκε στη La Liga, έλαβε ένα μήνυμα από τους «κανονιέρηδες». Μήνυμα με πιθανό παραλήπτη και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο!

Σε μια δήλωσε στην «Sun», ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Εντού Γκασπάρ, εξηγεί ότι: «όταν ένας παίκτης είναι 26 χρονών και πάνω, έχει εξαιρετικό μισθό και δεν αποδίδει καλά σε σκοτώνει».

Δεν αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα ονόματα αλλά πρόσθεσε ότι: «πριν, το 80% των παικτών είχε αυτά τα χαρακτηριστικά, και δεν υπήρχε περίπτωση κάποιος αν τους αγοράσει». Να αναφέρουμε εδώ ότι ο έμπειρος φορ δεν ήταν ο μόνος που η Άρσεναλ πλήρωσε για να αποδεσμεύσει. Στην ίδια κατηγορία ειναι και οι Μουστάφι, Κολάσινατς και Παπασταθόπουλος.

Ο άνθρωπος των «κανονιέρηδων» εξήγησε επιπλέον πως αυτοί οι τύπου παίκτες «δεν έχουν μεταγραφική αξία και επαναπαύονται με ένα μεγάλο συμβόλαιο στο Λονδίνο». Όπως συνέβη και στην περίπτωση του Ομπαμεγιάνγκ ο οποίος έλαβε 8 εκατομμύρια.

«Έπρεπε να κάνουμε μια εκκαθάριση στην ομάδα κι αν έπρεπε να πληρώσουμε κάτι για να φύγουν το θεώρησα επένδυση. Μερικές φορές είναι καλύτερο να πληρώσεις ένα παίκτη για να φύγει παρά να τον κρατήσεις».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα