Αγουέρο: «Όταν η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε τη φυγή του Μέσι, νόμιζα ότι είχαν χακάρει τον λογαριασμό της»

Newsroom
Αγουέρο: «Όταν η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε τη φυγή του Μέσι, νόμιζα ότι είχαν χακάρει τον λογαριασμό της»

bet365

Ο πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Σέρχιο Αγουέρο, πίστευε ότι ο λογαριασμός της Μπαρτσελόνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχε χακαριστεί όταν ανακοινώθηκε ότι ο Λιονέλ Μέσι θα έφευγε για την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Σέρχιο Αγουέρο αποκάλυψε τις σκέψεις του όταν είδα στα επίσημα social media της Μπαρτσελόνα την ανακοίνωση της φυγής του Λιονέλ Μέσι για την Παρί Σεν Ζερμέν. Συγκεκριμένα, ο άλλοτε άσος της Μάντσεστερ Σίτι πίστευε ότι ο λογαριασμός των Καταλανών είχε χακαριστεί.

Ο πρώην επιθετικός των «πολιτών» είχε ένα σύντομο πέρασμα από τους «μπλαουγκράνα», μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο «Κουν» ήθελε να παίξει στο πλευρό του συμπατριώτη του, με τους δυο τους να γίνονται πολύ καλοί φίλοι, 17 χρόνια αφότου συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε ένα προπονητικό camp με την εθνική ομάδα της Αργεντινής. Ωστόσο, ένα μήνα αφότου συμφώνησε με τη Μπάρτσα, κλήθηκε να διαχειριστεί τη φυγή του πολύ καλού του φίλου από το «Καμπ Νου».

Ο Μέσι θα έφευγε ως ελεύθερος και τελικά θα εντασσόταν στην πρωταθλήτρια Γαλλίας Παρί Σεν Ζερμέν. «Πώς έμαθα για την αποχώρηση του Μέσι από την Μπάρτσα; Ήμουν με τον Ibai Llanos [διάσημος Ισπανός YouTuber]. Πίναμε μάτε και ξαφνικά… κοιτάζει το τηλέφωνο και μου λέει "Όχι, είναι αλήθεια;" και μου δείχνει το τηλέφωνο με την επίσημη ανακοίνωση της Μπάρτσα. Όταν η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την αποχώρηση του Μέσι, νόμιζα ότι κάποιος είχε χακάρει τα κοινωνικά δίκτυα της Μπάρτσα. Νόμιζα ότι ήταν ένα αστείο», αποκάλυψε ο Κουν.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα