Μπαρτσελόνα-Λεβαντόφσκι: Έσκασε η «βόμβα», στα μπλαουγκράνα ο Πολωνός! (vids)

Μπαρτσελόνα-Λεβαντόφσκι: Έσκασε η «βόμβα», στα μπλαουγκράνα ο Πολωνός! (vids)

bet365

Το πλέον πολύκροτο μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού έλαβε και επίσημα τέλος, με την Μπαρτσελόνα να ανακοινώνει την απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι από την Μπάγερν Μονάχου!

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι από την Μπάγερν Μονάχου! Με την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να μετακομίσει στη Βαρκελώνη δεδομένη εδώ και καιρό, απέμενε η συμφωνία της Μπάρτσα με τους ιθύνοντες τον Βαυαρών η οποία επετεύχθη και έτσι ο Πολωνός killer θα γίνει κάτοικος Καμπ Νου μέχρι το 2026.

Το «δωμάτιο» των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές έβγαλε «λευκό καπνό» αργά χθες το βράδυ όταν και η συμφωνία έκλεισε στα 50 εκατομμύρια ευρώ, με το deal να επισημοποιείται σήμερα από την μεριά των «μπλαουγκράνα». Ο Λεβαντόφσκι θα υποβληθεί στα προβλεπόμενα ιατρικά τεστ και στην συνέχεια θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας (δεν έχει διαρρεύσει αν θα είναι κλειστό ή 3+1) με την Μπαρτσελόνα.

Ο Λεβαντόφσκι έχει φυσικά να επιδείξει εντυπωσιακά κατορθώματα, αφού το παλμαρέ του κοσμούν μεταξύ άλλων 10 πρωταθλήματα και 4 κύπελλα Γερμανίας, καθώς και το Champions League της σεζόν 2019-20. Ακόμα πιο εξωγήινες είναι βέβαια οι επιδόσεις του στο σκοράρισμα, με τον Πολωνό να παραβιάζει 447 φορές τα αντίπαλα δίχτυα σε 562 εμφανίσεις με τα χρώματα των Μπάγερν και Ντόρτμουντ!

Δείτε εδώ κάποια από τα αγωνιστικά κατορθώματα του νέου σέντερ φορ της Μπάρτσα:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα