Ρεάλ Μαδρίτης: Οι διακοπές του Καμαβινγκά με φυσιοθεραπευτή, γυμναστή και μάγειρα

Ρεάλ Μαδρίτης: Οι διακοπές του Καμαβινγκά με φυσιοθεραπευτή, γυμναστή και μάγειρα

Newsroom
Ρεάλ Μαδρίτης: Οι διακοπές του Καμαβινγκά με φυσιοθεραπευτή, γυμναστή και μάγειρα

bet365

Ο Γάλλος έφτασε πιο δυνατός στο Βαλντεμπέμπας μετά από ένα διάλειμμα με... πολλές υποχρεώσεις.

Όπως είχε προγραμματιστεί, ο Εντουάρντο Καμαβινγκά συμμετείχε στις προπονήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης στο Βαλντεμπέμπας το Σάββατο (9/7), μόλις μία ημέρα μετά την πρώτη συνάντηση της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Δεν χρειάστηκε μάλιστα πολύς χρόνος για τον προπονητή φυσικής κατάστασης, Αντόνιο Πίντους, για να επαληθεύσει ότι ο Γάλλος... έκανε τα μαθήματά του στις διακοπές. Ο νεαρός διεθνής ήταν σε εξαιρετική φόρμα γεγονός που δεν προκάλεσε έκπληξη δεδομένου του πλάνου που ακολούθησε κατά τη διάρκεια του διαλείμματός του.

Όπου κι αν πήγε ο παίκτης, στο πλευρό του είχε έναν φυσιοθεραπευτή, έναν γυμναστή για να επιβλέπει την προπόνησή του και έναν μάγειρα. Κάτι που έκανε και όσο αγωνιζόταν στην Ρεν και φυσικά συνέχισε να κάνει και μετά την μετακόμισή του στην ομάδα της Μαδρίτης.

Ο Καμαβινγκά δεν ήθελε να βρεθεί προ εκπλήξεως όπως πέρυσι, την πρώτη του μέρα στο Βαλντεμπέμπας, που δεν ήξερε τί τον περίμενε υπό τις εντολές του Πίντους. Όπως εξομολογήθηκε αργότερα σε συνέντευξή του, ήταν μαρτυρική εμπειρία: «Στην πρώτη μου προπόνηση... Πέρασα άσχημα σωματικά. Νομίζω ότι κόντεψα να κάνω εμετό, κάναμε πολλά πράγματα, αλλά προσαρμόστηκα», σχολίασε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα