Μπαρτσελόνα: Κοινή στρατηγική Λαπόρτα και Μέντες για τον Μπερνάρντο Σίλβα

Newsroom
Μπαρτσελόνα: Κοινή στρατηγική Λαπόρτα και Μέντες για τον Μπερνάρντο Σίλβα

bet365

Στην τελευταία τους συνάντηση, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα και ο εκπρόσωπος του παίκτη, μελέτησαν πώς θα προσεγγίσουν την περίπτωσή του αν αποχωρήσει ο Ντε Γιονγκ

Στις 4 Ιουλίου, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, κάλεσε στο σπίτι του τον Πορτογάλο ατζέντη Ζόρζε Μέντες. Κατά τη διάρκεια του δείπνου, συζητήθηκαν διάφοροι φάκελοι παικτών της πρώτης ομάδας αλλά κυρίως η πιθανή μεταγραφή του Μπερνάρντο Σίλβα.

Η επανένωση του ισχυρού άνδρα των Καταλανών με τον πασίγνωστο agent, η δεύτερη τις τελευταίες εβδομάδες, πραγματοποιήθηκε μετά την πώληση του 10% των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της La Liga για τα επόμενα 25 χρόνια στη βορειοαμερικανική κοινοπραξία Sixth Street, η οποία επέτρεψε να γίνουν οι πρώτες μεταγραφές του κλαμ και ανοίξε το ενδεχόμενο νέων προσλήψεων.

Οι δύο άνδρες σχεδίασαν την στατηγική τους σε περίπτωση αποχώρησης του Φρένκι Ντε Γιονγκ. Εάν ο Ολλανδός συμφωνήσει να πάει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή στην Τσέλσι, με μια προσφορά της οποίας το ποσό, μη αναγνωρισμένο επίσημα, θα μπορούσε να πλησιάσει τα 70-80 εκατομμύρια ευρώ, η Μπάρτσα θα πάει για τον Μπερνάρντο Σίλβα.

Ο Μέντες είναι αποφασισμένος να πάρει τον Πορτογάλο στην Μπάρτσα και ο ίδιος ο μέσος έχει ήδη ενημερώσει το συμβούλιο των «Πολιτών» για την επιθυμία του να φύγει. Το πρόβλημα είναι το κόστος και η συνάντηση Λαπόρτα-Μέντες χρησίμευσε για να συμφωνηθεί η οικονομική στρατηγική.

Η Μάντσεστερ Σίτι θα μιλήσει μόνο για ένα νούμερο κοντά στα 100 εκατ. ποσό που δεν είναι προσιτό για την Μπάρτσα, επειδή τα χρήματα που θα λάβει ο Ντε Γιονγκ θα πήγαιναν εν μέρει στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, τον πρώτο στόχο της ομάδας.

Ο Λαπόρτα και ο Μέντες έφτιαξαν ένα σχέδιο για να πείσουν τους Άγγλους, σχέδιο που θα περιλαμβάνει, την πληρωμή ενός ποσού μικρότερου από αυτά τα 100 εκατομμύρια, σε δύο ή τρεις σεζόν, και έναν μισθό στον παίκτη σύμφωνα με τους περιορισμούς στους μισθούς του ρόστερ. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα γίνει κίνηση αν δεν γίνει η πώληση του Ντε Γιονγκ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα