Μπαρτσελόνα: Προς παραμονή ο Ντεμπελέ με 40% μείωση στον μισθό του

Μπαρτσελόνα: Προς παραμονή ο Ντεμπελέ με 40% μείωση στον μισθό του

Μπαρτσελόνα: Προς παραμονή ο Ντεμπελέ με 40% μείωση στον μισθό του

bet365

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία ο Ουσμάν Ντεμπελέ θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τη Μπαρτσελόνα για μια διετία, με 40% λιγότερα χρήματα από το προηγούμενο του συμβόλαιο.

Στην τελική ευθεία είναι η υπόθεση της παραμονής του Ουσμάν Ντεμπελέ στη Μπαρτσελόνα. Ο Γάλλος εξτρέμ από την 1η Ιουλίου έχει μείνει ελεύθερος και σύμφωνα με δημοσιεύματα της «Sport» και της «Mundo Deportivo» το νέο του συμβόλαιο θα είναι και πάλι με τους Καταλανούς.

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως η συμφωνία τον δυο πλευρών είναι σχεδόν «κλεισμένη» και θα χρειαστεί κάποιο συγκλονιστικό απρόοπτο για να «σπάσει». Ο Ντεμπελέ αναμένεται να υπογράψει στα μέσα της επόμενης εβδομάδας διετές συμβόλαιο, μέχρι το 2024, το οποίο θα είναι μειωμένο κατά 40% εν συγκρίσει με την προηγούμενη συμφωνία των δυο πλευρών, ώστε να είναι στο ίδιο μισθολογικό επίπεδο με τον Ανσού Φατί. O Γάλλος αμειβόταν με 12 εκατομμύρια ευρώ ετησίως και με το νέο deal οι απολαβές του θα είναι γύρω στα 7 εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα με τη «Sport» η παραμονή του Ντεμπελέ δεν σχετίζεται με την υπόθεση του Ραφίνια.

Υπό τις οδηγίες του Τσάβι o 25χρονος εξτρέμ έκανε ένα φανταστικό δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, έχοντας ένα γκολ και έντεκα ασίστ σε 15 εμφανίσεις στη La Liga από τον Φεβρουάριο μέχρι το τέλος της σεζόν. Οι Καταλανοί είχαν αποκτήσει τον Ντεμπελέ το 2017 από τη Ντόρτμουντ αντί 140 εκατομμυρίων ευρώ. Με τους «Μπλαουγκράνα» μέχρι στιγμής μετράει 149 εμφανίσεις, με 32 γκολ και 34 ασίστ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα