Χιρόνα: Ο Καταλανικός σύλλογος θέλει να επιτρέψει σκύλους στους αγώνες του

Χιρόνα: Ο Καταλανικός σύλλογος θέλει να επιτρέψει σκύλους στους αγώνες του

Χιρόνα: Ο Καταλανικός σύλλογος θέλει να επιτρέψει σκύλους στους αγώνες του

bet365

Οι τετράποδοι φίλοι θα μπορούσαν να δώσουν το παρόν στο Estadi Montilivi μετά τη συνεργασία της Χιρόνα με έναν χορηγό που εστιάζει στα κατοικίδια.

Η Χιρόνα διεξάγει μια μελέτη για το εάν θα ήταν εφικτό για τα σκυλιά να παρακολουθήσουν τους αγώνες της μαζί με τους υποστηρικτές-κηδεμόνες τους.

Η καταλανική ομάδα, που πρόσφατα προήχθη στη La Liga, τερματίζοντας πέρυσι στην έκτη θέση της Segunda Division και πραγματοποίησε εντυπωσιακή πορεία στα play-offs για να κερδίσει μια θέση στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ισπανίας, προχώρησε μια συμφωνία χορηγίας με την επωνυμία τροφών και φροντίδας κατοικίδιων ζώων Gosbi για την επόμενη σεζόν.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του κλαμπ έχει καταρτίσει σχέδιο για να γίνει η Χιρόνα η πρώτη «φιλική προς τα κατοικίδια» ομάδα στον κόσμο.

«Υπάρχουν μια σειρά από κρατικούς κανονισμούς σχετικά με τον τρόπο πρόσβασης σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου», ανέφερε ο Mas-Baga σύμφωνα με τη Marca. «Αλλά μελετάται αν είναι δυνατόν να φιλοξενηθούν [σκύλοι] σε συγκεκριμένο χώρο στο γήπεδο. Έτσι ώστε να υπάρχει χώρος για όλους και το γήπεδο να είναι οικογενειακός χώρος και επίσης χώρος σεβασμού των σεβασμό των ζώων».

Η ενέργεια των Καταλανών δεν πυροδοτείται μόνο από την αγάπη προς τα ζώα αλλά και λόγω της συνεργασίας με την Gosbi ως νέο χορηγό για την καμπάνια 2022-23, με τη συνεργασία τους να προσφέρει κάτι περισσότερο από απλή αμοιβή.

«Δεν είναι ένα καθαρά εμπορικό μήνυμα», ξεκαθαρίζει ο Mas-Baga. «Πηγαίνει παραπέρα. Μας βοηθούν να δώσουμε ένα μήνυμα για να ευαισθητοποιήσουμε την κοινωνία για τον σεβασμό των ζώων. Είναι μια χορηγία που υπερβαίνει κατά πολύ το να βάλεις το σήμα και το λογότυπό σου στη φανέλα της Χιρόνα».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα