Γκριεζμάν: Το εκκεντρικό νέο κούρεμα του Γάλλου στα χρώματα του ουράνιου τόξου

Γκριεζμάν: Το εκκεντρικό νέο κούρεμα του Γάλλου στα χρώματα του ουράνιου τόξου

Newsroom
Γκριεζμάν: Το εκκεντρικό νέο κούρεμα του Γάλλου στα χρώματα του ουράνιου τόξου

bet365

Αυτήν την περίοδο ο Αντουάν Γκριεζμάν απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές και δημοσίευσε φωτογραφίες με το νέο του κούρεμα, στο οποίο έχει βάψει τα μαλλιά του στο πίσω μέρος του κεφαλιού στα χρώματα του ουράνιου τόξου.

Αφού ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις πριν από λίγες ημέρες με το απογοητευτικό ράλι της Εθνικής Γαλλίας στο Nations League, ο Αντουάν Γκριεζμάν έδωσε στον εαυτό του λίγες ημέρες άδεια.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018 βρήκε επίσης την ευκαιρία να αλλάξει στυλ!

Ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους το νέο του κούρεμα όπου στο πίσω μέρος του κεφαλιού έχει βάψει τα μαλλιά του στο χρώμα του ουράνιου τόξου.

Ο «Γκριζού» έχει σταθεί ανοιχτά κατά της ομοφοβίας και του ρατσισμού. Πιθανότατα η επιλογή των χρωμάτων έχει σχέση με τον μήνα της υπερηφάνειας. Τον Ιούνιο, η LGBTQ+ κοινότητα σε όλο τον κόσμο γιορτάζει τον αγώνα για τα δικαιώματά της.

Στο τελευταίο Euro δημοσίευσε μια φωτογραφία της «Αλιάνζ Αρίνα» στα χρώματα του ουράνιου τόξου, εν μέσω διαμάχης με την UEFA, η οποία είχε αρνηθεί την φωταγώγηση του γηπέδου της Μπάγερν με αυτόν τον τρόπο για έναν αγώνα μεταξύ Γερμανίας και Ουγγαρίας.

Τον Μάιο του 2019, ο Γάλλος βρέθηκε στο πρωτοσέλιδο του περιοδικού Têtu, όπου μοιράστηκε το μήνυμα: «Η ομοφοβία στο ποδόσφαιρο, αρκετά!».

Συμμετείχε επίσης στο ντοκιμαντέρ "Footballeur et Homo, au cœur du tabou" του Yoann Lemaire, ενός πρώην ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή, που αποβλήθηκε από το κλαμπ του επειδή δήλωσε ανοιχτά την σεξουαλική του προτίμηση.

grizou

 

LA LIGA Τελευταία Νέα