Τίτε: «Η Ρεάλ ήθελε να με προσεγγίσει αλλά τους είπα να μην πλησιάσουν καν»

Newsroom
Τίτε: «Η Ρεάλ ήθελε να με προσεγγίσει αλλά τους είπα να μην πλησιάσουν καν»

bet365

Αποκαλυπτικός ήταν ο προπονητή της Εθνικής Βραζιλίας σε συνέντευξή του στον Guardian.

Ο Τίτε, προπονητής της «σελεσάο» αποκάλυψε σε συνέντευξή του στον Guardian ότι η Ρεάλ Μαδρίτης προσπάθησε να διαπραγματευτεί μαζί του πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, αμέσως μετά τη λύση της συνεργασίας της τότε με τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Εκείνη την εποχή, η αθλητική διοίκηση της «βασίλισσας» είχε εξετάσει διάφορους προπονητές όπως οι Αντόνιο Κόντε, Μάσιμο Αλέγκρι, Μαουρίσιο Ποτσετίνο και τελικά, δύο μέρες μετά το ντεμπούτο της Ισπανίας με την Πορτογαλία, ο σύλλογος ανακοίνωσε την πρόσληψη του προπονητή Λοπετέγκι. Η είδηση ​​ανέτρεψε τη συγκέντρωση της «Λα ρόχα» στο Κρασνοντάρ και ώρες αργότερα ο Λουίς Ρουμπιάλες απέλυσε τον Βάσκο προπονητή, τον οποίο παρουσίασε η Ρεάλ Μαδρίτη την επόμενη μέρα.

«Στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αυτοί (η ΄Ρεάλ Μαδρίτη) είπαν ότι ήθελαν να μιλήσουν και τους είπα όχι, δεν θα μιλήσω, μην πλησιάσετε. Θέλω να είμαι σε ειρήνη με τον εαυτό μου και με τη δουλειά μου, δίνω το καλύτερό μου. Όταν κάνεις κάτι παράλληλα, δεν το κάνεις στο έπακρο. Έλαβα προτάσεις από τη Ρεάλ Μαδρίτης, την Παρί Σεν Ζερμέν και την Σπόρτινγκ, αλλά δεν το ήθελα αυτό. Θέλω να κερδίσω το Παγκόσμιο Κύπελλο, τότε θα αποφασίσω για το μέλλον μου», εξήγησε ο προπονητής της Βραζιλίας.

«Αυτό που μου αρέσει είναι ότι όταν ένας ευρωπαϊκός σύλλογος ενδιαφέρεται για έναν επαγγελματία, οργανώνει μια συνάντηση για να του εξηγήσει τι χρειάζεται. Αυτό είναι υπέροχο. Ένας άλλος σύλλογος που ήθελε να μιλήσει μαζί μου και στον οποίο αρνήθηκα είναι η Παρί Σεν Ζερμέν. Θέλω να είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου», πρόσθεσε ο Τίτε.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα