Λουίς Σουάρες, η μεγάλη απόφαση: Όλος ο πλανήτης στα πόδια του

Newsroom
Λουίς Σουάρες, η μεγάλη απόφαση: Όλος ο πλανήτης στα πόδια του

bet365

Ο σπουδαίος Ουρουγουανός στράικερ που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον ομάδων από όλον τον κόσμο θέλει τον χρόνο του για να πάρει την τελική του απόφαση.

Ο Λουίς Σουάρες αποχαιρέτησε πριν από λίγες ημέρες την Ατλέτικο Μαδρίτης ως ένας θρύλος της ομάδας. Το συμβόλαιό του με τους «ροχιμπλάνκος» εκπνέει επίσημα στις 10 Ιουνίου κι ακόμα δεν έχει αποφασίσει ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός στην πλούσια καριέρα του.

Οι προσφορές που έχει... στα πόδια του είναι πολλές και από πολλά σημεία του κόσμου. Προτεραιότητά δικιά του βέβαια είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται στο ηψηλότερο επίπεδο στην Ευρώπη για μερικούς ακόμη μήνες, τουλάχιστον μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Παρότι θα ήθελε να σηκώσει μανίκια και να πιάσει δουλειά το συντομότερο δυνατό με τη νέα του ομάδα, το μπαράζ προτάσεων που έχει δεχθεί τον κάνει να πάρει χρόνο μέχρι την τελική απόφαση.

Στα 35 του ο πολύπειρος στράικερ συνεχίζει να απασχολεί τις μεταγραφικές λίστες ομάδων όλου του κόσμου.

Έχει δεχθεί κλήσεις από Ισπανία, Γαλλία, Αγγλία (Άστον Βίλα του Τζέραρντ), Ολλανδία με τον Άγιαξ να ονειρεύεται την επιστροφή του. Του χτύπησε την πόρτα και η Serie A και συγκεκριμένα η Φιορεντίνα και η Αταλάντα. Η Γαλατασαράι απ' την Τουρκία αλλά και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον η Ρίβερ Πλέιτ του Γκαγιάρδο, η Κορίνθιανς και η Μποταγόγκο και η λίστα δεν σταματάει εδώ...

Σύμφωνα με την Mundo ο Ουρουγουανός είναι επίσης στα πλάνα της Νασιονάλ, που θέλει την επιστροφή του στο Μοντεβιδέο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα