Ρεάλ Mαδρίτης: Μετά το «άκυρο» του Μπαπέ... φουλάρει για Τσουαμενί

Ρεάλ Mαδρίτης: Μετά το «άκυρο» του Μπαπέ... φουλάρει για Τσουαμενί

Ρεάλ Mαδρίτης: Μετά το «άκυρο» του Μπαπέ... φουλάρει για Τσουαμενί

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης μετά το μεταγραφικό «ναυάγιο» με τον Κιλιάν Μπαπέ... φουλάρει για να κλείσει τη μεταγραφή του νεαρού διεθνή Γάλλου αμυντικού χαφ, Ορελιέν Τσουαμενί.

Μόνο ως σοκ μπορεί να χαρακτηριστεί για τη Ρεάλ Μαδρίτης η «ανατροπή» στην υπόθεση του Κιλιάν Μπαπέ και η απόφαση του Γάλλου σταρ να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν. Πλέον οι «Μερένγκες» καλούνται να βρουν άλλη λύση για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης, ενώ έχουν ένα μεγάλο διαθέσιμο μπάτζετ, που προοριζόταν για το «deal» με τον 23χρονο επιθετικό και πλέον μπορεί να διατεθεί για πάνω από μία μεταγραφική κίνηση.

Σε αυτό το πλαίσιο η Ρεάλ Μαδρίτης ρίχνει το «βάρος» σε μια κίνηση που δύσκολα θα μπορούσε να ολοκληρώσεια αυτό το καλοκαίρι αν προχωρούσε η περίπτωση του Μπαπέ. Ο λόγος για τον Ορελιέν Τσουαμενί. Ο 22χρονος Γάλλος χαφ την τελευταία διετία έχει κάνει φανταστικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Μονακό, κέρδισε τη θέση του στην εθνική ομάδα της Γαλλίας και ο Κάρλο Αντσελότι τον θεωρεί μια εξαιρετική λύση για τον άξονα με παρόν και μέλλον.

O διεθνής μέσος την τρέχουσα σεζόν έχει αγωνιστεί σε 49 παιχνίδια, με πέντε γκολ και τρεις ασίστ σε 4.190 αγωνιστικά λεπτά, αγωνιζόμενος κυρίως σε θέση «εξαριού», ενώ αυτή τη διετία έχει παίξει σε 94 ματς, με απολογισμό οκτώ γκολ και επτά ασίστ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα