Τόνι Κρόος: Αναβάλλει την απόφαση για το μέλλον του προς... σεβασμό στη Ρεάλ

Τόνι Κρόος: Αναβάλλει την απόφαση για το μέλλον του προς... σεβασμό στη Ρεάλ

Newsroom
Τόνι Κρόος: Αναβάλλει την απόφαση για το μέλλον του προς... σεβασμό στη Ρεάλ

bet365

Το συμβόλαιο του πολύπειρου μέσου λήγει το 2023 και παρότι του προτάθηκε να ανανεώσει για ακόμα έναν χρόνο, εκείνος προτιμά να δει πρώτα πώς είναι σωματικά και πνευματικά.

Ο Τόνι Κρόος πόνταρε πολύ στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2014. Άφησε πίσω την Μπάγερν, μπαίνοντας στην οικογένεια της «βασίλισσας» ως παγκόσμιος πρωταθλητής και από την πρώτη μέρα έδειξε τεράστια αφοσίωση και δέσμευση πέρα ​​από κάθε αμφιβολία. Ο... πιο γεννημένος στη Μαδρίτη Γερμανός έγινε απόλυτη αναφορά για τους «λος μπλάνκος». Κι όλα αυτά με σεβασμό, σιωπή, δουλειά. Στοιχεία που απέδειξε ακόμα μια φορά αυτή τη σεζόν, όταν οι ιθύνοντες της Ρεάλ του πρότειναν να επεκτείνει το συμβόλαιό του, που λήγει το 2023, για έναν ακόμη χρόνο.

Ο Γερμανός δεν δίστασε και είπε ότι δεν είναι η ώρα να απαντήσει, γιατί θέλει πρώτα να δει πώς θα είναι την επόμενη σεζόν πριν δεσμεύσει τον σύλλογο για άλλον έναν χρόνο συμβολαίου! Η απάντησή του ήταν ειλικρινής και «φωτογραφίζει» το ήθος και το σεβασμό του προς τους πρωταθλητές Ισπανίας.

Ο Κρόος είναι χαρούμενος στη Μαδρίτη και στη Ρεάλ. Απολαμβάνει το ποδόσφαιρο και τη ζωή. Πρώτα από όλα, έχει κάποιες αρχές και αυτές είναι αυτές της πίστης στο έμβλημα που υπερασπίζεται από τότε που κατέβηκε στην πρωτεύουσα της Ισπανίας με τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης με την Μπάγερν και του κόσμου με τη Γερμανία.

Ο μέσος έχει δηλώσει σε περισσότερες από μία περιπτώσεις ότι δεν σκοπεύει να επιμηκύνει υπερβολικά την αθλητική του καριέρα και ότι θα ήθελε να την ολοκληρώσει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Από τότε που έφτασε δεν έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα και η τελευταία του ανανέωση έγινε χωρίς μακροχρόνιες διαπραγματεύσεις. Ήταν αυτό που ήθελαν και οι δύο πλευρές. Ο 32χρόνος δεν έχασε ποτέ την αρχική του θέση από τότε που έφτασε στο Σαντιάγο Μπερναμπέου. Ο Κάρλο Αντσελότι θεωρεί τον πρώην παίκτη της Μπάγερν απαραίτητο, και αναμένεται να είναι ξανά βασικός στον μεγάλο τελικό του Champions League στο Παρίσι.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα