Μοράλες για τον υποβιβασμό της Λεβάντε: «Ένοχοι εμείς που δεν κερδίσαμε 27 σερί αγώνες» (vid)

Κώστας Τόπας
Μοράλες για τον υποβιβασμό της Λεβάντε: «Ένοχοι εμείς που δεν κερδίσαμε 27 σερί αγώνες» (vid)

bet365

Με δάκρυα στα μάτια ο Χοσέ Λουίς Μοράλες, απολογήθηκε για την βαριά ήττα με 6-0 από την Ρεάλ αλλά και για τον υποβιβασμό της ομάδας στη δεύτερη κατηγορία.

Επειτα από πέντε χρόνια παρουσίας στη La Liga η Λεβάντε αποχαιρέτησε κατηγορία. Η ομάδα χρειαζόταν τουλάχιστον έναν βαθμό για να παραμείνουν ζωντανοί, αλλά η ήττα με 6-0 από τη Ρεάλ Μαδρίτης το βράδυ της Πέμπτης (12/05) τους οδήγησε στη Segunda Division

Ο Χοσέ Λουίς Μοράλες ήταν ένας από τους παίκτες που δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους, μετά το τέλος του αγώνα, με τον Ισπανό να ζητάει συγγνώμη από τους οπαδούς.

«Δεν ήμασταν στο επίπεδο που έπρεπε. Ευχαριστώ τους φιλάθλους γιατί ήταν πάντα δίπλα μας. Ζητάω την συγχώρεση τους. Ένοχοι μόνο εμείς, οι παίκτες, που δεν κερδίσαμε για 27 σερί αγώνες. Ελπίζω η Λεβάντε να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Βινίσιους Τζούνιορ διέκοψε για να δώσει μια αγκαλιά στον Μοράλες. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο έμπειρος μεσοεπιθετικός θα νιώσει αυτόν τον υποβιβασμό όσο κανένας. Στα 34 του, ο Μοράλες έχει γίνει καλτ ήρωας στη Λεβάντε και πρόσωπο μιας πολυαγαπημένης ομάδας της La Liga.

@Photo credits: Video Screen
 

LA LIGA Τελευταία Νέα