La Liga: Ελπίζει για Champions League η Μπέτις, τρίποντο παραμονής για τη Γρανάδα

La Liga: Ελπίζει για Champions League η Μπέτις, τρίποντο παραμονής για τη Γρανάδα

bet365

Η Μπέτις επικράτησε με 3-0 της Βαλένθια στο Μεστάγια και διατηρεί τις ελπίδες της για την έξοδο στο Champions League. Νίκησε την Μπιλμπάο και «αγκαλιάζει» την παραμονή η Γρανάδα (1-0).

Η Κυπελλούχος Ισπανίας, Μπέτις μετά από τέσσερις αγωνιστικές (δυο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες) της La Liga επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε με 3-0 της Βαλένθια στο Μεστάγια και μείωσε την απόσταση από την τέταρτη Ατλέτικο Μαδρίτης, στο τρίποντο, έχοντας, όμως παιχνίδι περισσότερο από τους «Ροχιμπλάνκος». Μετά από ένα ημίχρονο χωρίς σκορ οι Ανδαλουσιάνοι άνοιξαν το σκορ στο 57' με τον Ουίλιαμ Ζοσέ, στο 87' ο Κανάλες έκανε το 2-0 «τελείωσε» το ματς, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 90' ο Μπόρχα Ιγκλέσιας.

Στη Γρανάδα η ομώνυμη ομάδα επικράτησε της Αθλέτικ Μπιλμπάο με 1-0 και έκανε ακόμα ένα βήμα προς την εξασφάλιση της παραμονής στη La Liga. Το παιχνίδι έκρινε στο 35' ο Άλεξ Κογιάδο, ο οποίος σκόραρε το γκολ που έκρινε το παιχνίδι υπέρ της Γρανάδα. Οι Βάσκοι στο 85' έμειναν με δέκα παίκτες, όταν ο Βέσγκα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, όμως είχαν την ευκαιρία τους να «κλέψουν» τον βαθμό στο 90+8', όταν το σουτ του Ραούλ Γκαρθία σταμάτησε στο δοκάρι. Η Γρανάδα βρίσκεται στη 16η θέση με 37 βαθμούς, έχοντας πέντε περισσότερους από τη Μαγιόρκα (32 βαθμοί), ενώ η Μπιλμπάο είναι όγδοη με 52 βαθμούς, έναν λιγότερο από την έβδομη Βιγιαρεάλ, έχοντας όμως παιχνίδι περισσότερο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα