Λεβάντε - Ρεάλ Σοσιεδάδ 2-1: «Ξεκόλλησε» από την τελευταία θέση και ελπίζει

Λεβάντε - Ρεάλ Σοσιεδάδ 2-1: «Ξεκόλλησε» από την τελευταία θέση και ελπίζει

bet365

Η Λεβάντε έδειξε πως έχει «σφυγμό», καθώς επικράτησε με 2-1 της Ρεάλ Σοσιεδάδ και πήρε βαθιά βαθμολογική «ανάσα» στη μάχη της για την παραμονή στη La Liga.

H Λεβάντε μετά από δύο αγωνιστικές (μια ήττα - μια ισοπαλία) επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε με 2-1 της Ρεάλ Σοσιεδάδ, εντός έδρας και «ξεκόλλησε» από την τελευταία θέση της La Liga. Η ομάδα από τη Βαλένθια «ξεκόλλησε» από την τελευταία θέση, έφτασε τους 29 βαθμούς (+1 από την Αλαβές αλλά με ματς περισσότερο) και απέχει ένα τρίποντο από Κάντιθ και Μαγιόρκα, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο η Λεβάντε άνοιξε το σκορ στο 53' με τον Μιραμόν. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 66' με τον Νταβίντ Σίλβα, όμως στο 90' ο Μολέρο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι χάρισε ένα τρίποντο που μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμο για την ομάδα του. Από την πλευρά της η Σοσιεδάδ παρέμεινε στην έκτη θέση με 56 βαθμούς, ούσα στο +4 από την έβδομη Βιγιαρεάλ και στο - 5 από την τέταρτη Ατλέτικο Μαδρίτης με ματς περισσότερο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα