Ρεάλ Μαδρίτης: Το μήνυμα - μπηχτή του Κουρτουά στην Μπαρτσελόνα

Newsroom
Ρεάλ Μαδρίτης: Το μήνυμα - μπηχτή του Κουρτουά στην Μπαρτσελόνα

bet365

«Κάποιοι πανηγύρισαν το Κλάσικο σαν να είχαν πάρει το πρωτάθλημα», είπε μεταξύ άλλων ο πολύπειρος Βέλγος κίπερ της Ρεάλ Μαδρίτης μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Τιμπό Κουρτουά, ένας από τους αρχιτέκτονες της επιτυχίας της Ρεάλ Μαδρίτης, θυμήθηκε τη Μπάρτσα κατά τους πανηγυρισμούς για το 35ο πρωτάθλημα των Μαδριλένων.

«Μετά το Κλάσικο ήταν το κλειδί, κάποιοι πανηγύρισαν σαν να είχαν πάρει τον τίτλο, ότι επέστρεψαν, αλλά μείναμε ήρεμοι νικήσαμε τη Θέλτα σε ένα δύσκολο παιχνίδι και τη Χετάφε, που πάντα μας κοστίζει», θυμήθηκε ο Βέλγος τερματοφύλακας κάνοντας αναφορά στους πανηγυρισμούς των Μπλαουγκράνα μετά τη νίκη τους στο μεγάλο ντέρμπι της Ισπανίας.

«Είχαμε μια υπέροχη χρονιά και ελπίζουμε να την τελειώσουμε με το Champions League, για να δούμε αν μπορούμε να παίξουμε άλλον έναν τελικό», πρόσθεσε.

«Έπρεπε να το τελειώσουμε σήμερα. Όλα ήταν προετοιμασμένα, επίσης από φίλους, οικογένεια, οπαδούς. Ξέραμε ότι δεν μπορούσαμε να αποτύχουμε. Η Εσπανιόλ μας έβαλε σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην αρχή, αλλά ήμασταν ήρεμοι και μετά το πρώτο γκολ όλα ήταν πιο εύκολα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα