Μπαρτσελόνα: Αποφασισμένη να πάρει και τον Αθπιλικουέτα από την Τσέλσι

Κώστας Τόπας
Μπαρτσελόνα: Αποφασισμένη να πάρει και τον Αθπιλικουέτα από την Τσέλσι

bet365

Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ακόμα μία σημαντική προσθήκη, καθώς ο Τζουάν Λαπόρτα κάνει τα πάντα για ντύσει «μπλαουγκράνα» τον αρχηγό της Τσέλσι, Θέσαρ Αθπιλικουέτα.

Ο Τζουάν Λαπόρτα ετοιμάζει μια νέα ομάδα ενόψει της νέας σεζόν, η οποία θα μπορεί να πρωταγωνιστεί σε Ισπανία αλλά και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Γι' αυτό και ήδη έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφές των Φρανκ Κεσί και Αντρέας Κρίστενσεν για τη μεσαία και την αμυντική γραμμή της ομάδας, αντίστοιχα.

Ωστόσο, οι μεταγραφικές κινήσεις για τους Καταλανούς συνεχίζονται. Σύμφωνα με την «Mundo Deportivo», ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα, έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση του Θέσαρ Αθπιλικουέτα, το συμβόλαιο του οποίου με την Τσέλσι ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο 32χρονος αρχηγός των «μπλε» διανύει την τελευταία χρονιά του συμβολαίου του στο Λονδίνο, και με τις διαπραγματεύσεις για την ανανέωσή του να έχουν μείνει στάσιμες είναι αρκετά αμφίβολο αν θα συνεχίσει στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Την συγκεκριμένη κατάσταση φιλοδοξεί να εκμεταλλευτεί η Μπαρτσελόνα, η οποία έχει βάλει στόχο την επάνοδό της στις επιτυχίες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα