Μπαρτσελόνα: Καταρχήν συμφωνία με τον Λεβαντόφσκι!

Κώστας Τόπας
Μπαρτσελόνα: Καταρχήν συμφωνία με τον Λεβαντόφσκι!

bet365

Η Μπαρτσελόνα έφτασε σε καταρχήν συμφωνία με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και πλέον το μόνο που απομένει είναι να πείσει την Μπάγερν για την παραχώρηση του.

Μπαρτσελόνα και Λεβαντόφσκι βρίσκονται όλο και πιο κοντά. Μετά από πολλαπλές φήμες για την υπογραφή του Πολωνού στράικερ της Μπάγερν Μονάχου από την Μπαρτσελόνα, οι τελευταίες πληροφορίες από το «Sport Italia» αναφέρουν ότι οι «μπλαουγκράνα» έχουν φτάσει σε καταρχήν συμφωνία με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Από την πλευρά του ο 33χρονος επιθετικός επιθυμεί να ενταχθεί στο ρόστερ του Τσάβι, γι' αυτό και πιέζει τον εκπρόσωπο του Πίνι Ζάχαβι, να έρθουν σε συμφωνία με την Μπάγερν, ώστε το προσεχές καλοκαίρι να αποχωρήσει, παρά το γεγονός ότι δεσμεύεται στο Μόναχο μέχρι το 2023.

Η Μπαρτσελόνα αφού τα βρήκε σε όλα με τον Πολωνό αστέρα, καλείται να πείσει τώρα τους Βαυαρούς για την παραχώρησή του. Σύμφωνα με το ιταλικό δημοσίευμα ο Τζουάν Λαπόρτα είναι διατεθειμένος να προσφέρει ένα ποσό μεταξύ 50-60 εκατομμυρίων ευρώ, ώστε να καταφέρει να κάνει τους Γερμανούς να πουν το πολυπόθητο «ναι» για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα